PepsiCo anuncia el llançament de snacks destinats exclusivament a les dones

Inda Nooyi, la CEO de la companyia, ha explicat que busquen un producte més «femení»
Imatge d'arxiu de PepsiCo | Cedida

 

PepsiCo ha anunciat el llançament d'un nou producte que, com a mínim, es convertirà el polèmic: els snacks per dones. Així ho ha anunciat la CEO de la companyia, Indra Nooyi, qui va realitzar una entrevista a la ràdio 'Freakonomics' amb el periodista Stephen J. Dubner, on va explicar que planejaven dissenyar un embolcall que estigués destinat, especialment, per a les dones.

 

La màxima dirigent de l'empresa que inclou marques com Fritos, Lay's, Doritos i Cheetos va detallar la manera de menjar dels joves: «Quan ells mengen patates es llepen els dits amb alegria i quan arriben al fons de la bossa llancen les restes a la boca perquè no volen perdre aquest sabor». En canvi, les dones, segons l'empresari, «els hi encantaria fer el mateix, però no ho fan».

 

Nooyi va assegurar que el motiu pel qual es mostren més discretes és degut al fet que «no els agrada mastegar fent soroll en públic». A més, va afegir que tampoc «es llepen els dits generosament», per acabar concloent que no els agrada «llançar-se les restes a la boca». Davant de tota aquesta situació, PepsiCo ha vist convenient oferir un producte exclusiu per les dones.

Productos Pepsi | Cedida

 

Les innovadores característiques

La CEO de la companyia nord-americana va explicar que estan treballant en un disseny que llançaran pròximament i que es caracteritzarà per ser un empaquetatge pensat per les dones. Entre els factors que van tenir en compte per realitzar-lo es troba la mida de l'embolcall, el qual serà més petit de l'habitual, perquè entri a les bosses, que el producte pugui ser consumit en públic i el color amb el qual es presentarà.

 

D'aquesta manera, PepsiCo buscarà que les seves innovadores propostes esdevinguin en un producte que no embruti tant com altres els dits de les consumidores. També tindran una textura menys cruixent, per tal de limitar el soroll al mastegar-lo i un sabor més «complet», el qual no faci necessari aprofitar fins l'última resta de l'embolcall per tal de quedar satisfet amb la compra.