El quart premi de 'La Grossa de Sant Jordi' és per al número 58219

Els guanyadors rebran 5.000€ per cada bitllet
Imatge de La Grossa | Cedida

 

El quart premi de ‘La Grossa de Sant Jordi’ ja té guanyador. El número afortunat ha estat el 58219 i els premiats rebran 5.000 euros per bitllet de 5€. O el que és el mateix, un total de 1.000 € per euro jugat

 

El premi, d'altra banda, ha caigut a Olot, Barcelona i també s'ha venut per internet.

 

 

El sorteig creat per la Generalitat amb motiu d'aquesta festivitat, ha celebrat la seva segona edició amb bitllets distribuïts per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda. Les recaptacions del sorteig serveixen per contribuir en la millora dels aspectes socials

 

Un creixement exponencial, a l’espera de tres premis

Amb una butlleta certament assequible, l’aspirant pot arribar a guanyar 5.000 euros. I és que una participació de només 5€ pot ‘arreglar’ les festes de l’afortunat.

 

Tot i això, no decaigueu. Queden fins a tres números per sortir i que poden arribar a repartir 100.000 euros per cada bitllet de 5 €. I és que el primer premi de la rifa, el denominat ‘La Grossa de Cap d’any’, estarà valorat en 20.000 € per euro jugat. És a dir, 100.000 € per cada bitllet de 5 €.

 

Així mateix, el segon premi atorgarà 6.500 € per euro jugat —32.500 € per bitllet de 5 €— i el tercer repartirà 3.000 € per euro jugat, un total de 15.000 € per cada bitllet de 5 €.

Temps limitat per poder recollir el premi

Sí, vigila perquè si disposes d'un dels bitllets premiats, però no el descanvies a temps, pots perdre tots els diners que havies guanyat. Tanmateix, no entreu en pànic perquè teniu fins a 90 dies per cobrar el premi que us correspon.

 

D'aquesta manera, passat el termini indicat no es podrà rebre cap quantitat monetària, però ben segur que us afanyareu a obtenir els diners per poder utilitzar-los o estalviar.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris