Fotomuntatge de Florentino Pérez, Joan Laporta i Iker Bravo

10 anys al Barça i escull el Reial Madrid: Florentino pesca el major error de Laporta

El Reial Madrid no l'ha deixat escapar després de sortir del FC Barcelona

El Reial Madrid està molt pendent de tots els moviments del seu gran rival i, per això, quan Joan Laporta va deixar escapar una de les perles més grans del planter, Florentino no va dubtar ni un segon i el va portar al Reial Madrid.

El seu nom és Iker Bravo i, segons el seu rendiment, donarà molt de què parlar en els propers anys. Actualment està cedit al Reial Madrid, però després de la marxa d'Álvaro Rodríguez al primer equip, totes les mirades apunten cap a ell.

Iker Bravo era un dels talents més grans del planter del FC Barcelona. Tot i això, després de més de 10 anys al club català, va decidir sortir-ne i Florentino Pérez l'estava esperant amb els braços oberts.

Iker Bravo canvia de bàndol i el seu futur està lligat al Reial Madrid

Iker Bravo està cridat a ser un dels millors golejadors del món. Va començar a jugar al planter del Barça i va anar creixent fins a ser considerat un autèntic estendard de La Masia.

Tot i això, l'estiu passat, Iker Bravo va fer les maletes i va abandonar el club de la seva vida davant la falta d'oportunitats. Va volar fins a Leverkusen per fitxar pel Bayer, però després de només un any a Alemanya, el Reial Madrid va trucar a la seva porta.

Foto d'Iker Bravo amb l'equipació del Reial Madrid
Iker Bravo ha de demostrar tot el seu potencial | Instagram (@IKBRAVO9)

Iker Bravo no es va haver de pensar gaire la proposta de Florentino i va signar pel Reial Madrid en qualitat de cedit. Va començar la seva trajectòria amb molts dubtes, però la recent marxa d'Álvaro Rodríguez amb els grans li obre les portes de l'èxit i pensa aprofitar-ho.

Iker Bravo té la benedicció d'un pes pesant del Reial Madrid

Aquesta temporada, el rendiment d'Iker Bravo no està sent tan espectacular com es podia esperar. Va arribar al Reial Madrid amb l'etiqueta de golejador, però en aquesta meitat de curs només n'ha aconseguit anotar 4 en 21 partits. Tot i això, al Reial Madrid segueixen convençuts del seu talent i el més probable és que presentin una oferta per aconseguir els seus serveis de forma definitiva.

I és que Iker Bravo compta amb la benedicció de la mà dreta de Florentino Pérez: Juni Calafat. El caçatalents del Reial Madrid creu que cal tenir paciència amb el noi de 18 anys i aposta per retenir-lo tot el que sigui possible.

Davant d'aquesta situació, sembla que Florentino farà cas al seu assessor i ja està preparant l'oferta perquè Iker Bravo sigui propietat del Reial Madrid de cara al curs que ve. Juni Calafat ha estat l'artífex de fitxatges com Vinicius, Valverde o Camavinga, així que la seva opinió està molt ben considerada dins del club.

Iker Bravo ha d'aprofitar les oportunitats

Iker Bravo sap que s'esperava molt més d'ell quan va firmar pel Reial Madrid. Venia de debutar a la Bundesliga i tots els informes apuntaven que seria un autèntic crac, però no ho està demostrant. Fins ara, la seva temporada està sent força discreta i Iker Bravo no pot esperar més. Ha de revertir la dinàmica en què ha entrat i tornar a fer el que millor sap fer: marcar gols.

El Reial Madrid ja ha pres la decisió de fitxar-lo per al curs vinent, però abans s'haurà d'assegurar que Iker Bravo demostra tot el seu potencial. La marxa d'Álvaro Rodríguez amb els grans li obre un lloc a l'esquema de Raúl i l'haurà d'aprofitar. Si ho fa, Iker Bravo ja sap que tindrà una oferta per seguir al Reial Madrid. En cas contrari, haurà de tornar a Alemanya per seguir al filial del Bayer Leverkusen.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!