Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

André Gomes publica una declaració d'intencions al seu compte d'Instagram

El migcampista lusità que no compta amb minuts al FC Barcelona ha publicat «Si vols alguna cosa, vés i aconsegueix-la. Punt»

 

Hi ha jugadors que arriben al FC Barcelona i triomfen, i d'altres necessiten un temps d'adaptació al club per tal de poder demostrar el seu veritable potencial. En aquest segon grup podríem trobar a André Gomes, qui fins ara no ha brillat a l'entitat blaugrana com ho va fer amb anterioritat al València. Tot i això, Luis Enrique li va donar una sèrie d'oportunitats que el lusità no va saber aprofitar i el soci va esclatar davant els pocs resultats d'un fitxatge que havia costat 35 milions d'euros més 20 milions en variables. Així doncs a principis d'any —en concret en un partit contra el Leganés— el públic va xiular a Gomes d'una actuació que estava anys llum del seu veritable potencial.

Malgrat tot, André Gomes ha guanyat l'Eurocopa aquest estiu i «amb el vestit de campió» ha tornat a les disciplines blaugrana amb la intenció de fer-se lloc en un cercle central molt poblat. Sense por per la competència, Gomés ha publicat una fotografia en què se'l veu entrenant amb Semedo i Carles Alenyà acompanyada del missatge: «Si vols alguna cosa, vés i aconsegueix-la. Punt». Una declaració d'intencions a Ernesto Valverde per anunciar que seguirà sacrificant-se fins que tingui una altra oportunitat per demostrar la seva vàlua.

Comentaris