Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Éric Abidal reconeix que el fetge que li van trasplantar era del seu cosí Gerard

El futbolista ha volgut donar la seva versió dels fets, després de la polèmica sorgida aquest matí
Eric Abidal, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Éric Abidal acaba de confirmar que el fetge que li van trasplantar l'any 2012 era del seu cosí Gerard. Es tracta de la primera reacció oficial del futbolista, després de la polèmica sorgida aquest matí. En un comunicat, Abidal ha intentat posar fi a les especulacions, i desmentir les informacions sorgides a 'El Confidencial', segons les quals Sandro Rosell hauria comprat un òrgan de forma «il·legal» per a l'actual  secretari tècnic del Barça. 

 

«El meu cosí Gerard em va donar el seu fetge»

«El meu cosí Gerard em va donar el seu fetge, per salvar la meva vida, i per això estic molt agraït», ha assegurat el futbolista, que també ha volgut deixar clar que tota aquesta polèmica li ha causat confusió i tristesa.

 

Sobre el comentat trasplantament, Abidal ha insistit que els procediments mèdics i els protocols emprats en casos com aquest s'han seguit en tot moment, i que «tota la documentació mèdica que ho prova està disponible». Amb tot, el futbolista ha volgut demanar perdó si, en cap moment, «hi ha hagut dubtes sobre la falta de solidesa de les notícies publicades». 

 

En la mateixa línia, la Fundació Éric Abidal també ha lamentat que es posi en dubte l'honorabilitat de tots els implicats en el procés de trasplantament. En aquest sentit, ha assegurat que el blaugrana professa una gran admiració i un enorme agraïment per a tots ells, especialment al seu donant.

 

Recordem que tot va començar amb una conversa telefònica de Sandro Rosell, en la qual l'expresident del Barça, actualment a la presó, reconeixia la compra il·legal d'un fetge per a Abidal. L'advocat de Rosell, Pau Molins, ha insistit que les paraules estan descontextualitzades, i que tot té a veure amb un intent de dissimular el seu empresonament. 

Comentaris