Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Ada Colau diu no a les pantalles gegants per veure "La Roja" aquest estiu

Ho explica aquest dimarts el diari 'As'

Barcelonins seguint la final de 2010. Foto: cedida.

 

El diari As assegura que Barcelona no tindrà pantelles gegants aquest estiu per seguir l'Eurocopa. Segons expliquen, el govern d'Ada Colau ho ha fet púbñic aquest dimarts de la veu de Marta Carranza, la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, que ha rebutjat una sol·licitud del PP en aquest sentit, després que els populars recollien la petició d'una plataforma ciutadana, del passat mes de març, demanant permís per poder seguir els partits de la Roja.

 

 

El diari el Mundo explicava que col·locar la pantalla no implicaria cost per a l'Ajuntament de Barcelona, ja que els promotors comptaven amb patrocinadors que pagaven la instal·lació. Tot i això, Ada Colau ha dit No per motius de  "descans veïnal, ordre públic i seguretat" . La comissionada d'Esports s'ha obert, com a molt, aestudiar el seu visionat en algun espai tancat de la ciutat.

 

Ara fa sis anys, el govern del PSC de Jordi Hereu va permetre la col·locació d'una pantalla gegant a a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona per seguir la final del Mundial de Sud-àfrica.

Comentaris