Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alguns aficionats del Barça van cantar «Mor, Neymar», durant el Trofeu Joan Gamper

El càntic es va sentir un parell de vegades i un espectador va registrar-lo amb el mòbil

 

Que Neymar Jr hagi recalat al PSG i el Barça ara tingui una liquiditat més que envejable per fitxar no significa que el soci blaugrana estigui disposat a oblidar com s'ha produït el traspàs. L'arribada del brasiler a les disciplines del FC Barcelona va comportar una sèrie de sancions pel club que van perjudicar la imatge del club i ara que Neymar Jr ha abandonat el club català alguns aficionats aprofiten per crear càntics referents al «10» del PSG. El fet va succeir ahir durant el Trofeu Joan Gamper que enfrontava al Chapecoense contra el FC Barcelona.

L'afició va oferir una càlida rebuda als herois de Chapecó després que l'equip aconseguís reconstruir-se després del tràgic accident. Les dues aficions es van unir per aplaudir el canvi d'Alan Ruschel, un dels supervivents de l'accident, i que va protagonitzar el moment més emotiu del partit. Tot i l'escenari —un partit gairebé de pretemporada— els aficionats del Barça van animar contínuament i en algun moment, com recull el 'Nació digital', van proferir càntics contra l'exblaugrana, Neymar Jr. 

 

«Mor, Neymar» va ser el càntic que van utilitzar alguns aficionats per criticar la decisió del jove brasiler d'abandonar el club en un entorn un pèl tèrbol. Dilluns al matí, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va confessar que lamentava les «maneres» amb què Neymar va abandonar el club i va sentenciar: "Cap jugador pot estar per damunt del FC Barcelona».