rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Andrés Iniesta confessa que té por a volar

La seva feina fa que ho hagi de superar constantment
Andrés Iniesta ha confessat que li fa por volar. | Cedida

 

Andrés Iniesta s'ha convertit en un dels jugadors més importants de Barça i del món, però tot i això són poques les vegades que fa pública la seva vida privada. Per aquest motiu, ha sorprès molts dels seus seguidors en confessar una de les seves majors pors: al central blaugrana li fa por volar. En declaracions per RAC105, ha assegurat que no ho passa molt bé quan es veu obligat a pujar en un avió, una pràctica bastant habitual en la seva vida a causa de la seva professió.

Aquesta confessió l'ha fet en una entrevista tipus test per la citada ràdio. Així doncs, quan li han preguntat: «Finestra o passadís», ha assegurat: «Prefereixo finestra, però no m'agraden els avions, diria que ho passo una mica malament». A més, també ha tractat altres aspectes com quan es va fer el primer petó, al que divertit ha contestat que va ser «al poble, tot i que no recordo l'edat».
 

Amb pijama i abraçat

Iniesta també ha parlat de la seva vida al llit. El blaugrana ha confessat que prefereix dormir amb pijama i sense mitjons i, el més important, abraçat a la seva parella. A més, admetia: «Abans era el típic que allargava l'hora de llevar-se cinc minuts, però després de l'arribada dels nens és més fàcil llevar-se aviat. Normalment em desperto cap a les 8 o 8.30».

 

Els seus preferits al Barça

Com és normal també ha parlat de la seva vida com a futbolista i sobre els seus companys al Barça. Iniesta ha assegurat que té bona relació amb tot l'equip i ha puntualitzat: «Evidentment, amb alguns tens més relació pel temps, com per exemple amb Busquets, Jordi Alba, Rakitic o Messi».

Sobre els seus costums abans i després dels partits ha afirmat que normalment escolta música abans de sortir a la gespa per concentrar-se: «No sóc d'un grup fixe, la meva banda preferida és Estopa, tot i que també escolto la banda sonora de 'Gladiator'». Després per recuperar-se sempre acut a menjars com la pasta o els entrepans i les fotos que penja a Instagram se les fa ell mateix o un company.

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris