Imatge d'Andrés Iniesta durant la seva etapa al Barça.

Andrés Iniesta obre un nou negoci a Barcelona amb un altre exjugador del Barça

Fill adoptiu de Barcelona, Iniesta demostra l'estima que li té a la ciutat comtal obrint un negoci de la mà de Bojan Krkic

Andrés Iniesta continua sent molt estimat a casa nostra. Va arribar amb 12 anys a Barcelona i ara, des del Japó, se la continua sentint com seva. Ho demostra la seva última decisió: obrir un nou negoci a la ciutat comtal. 

El mític '8' culer s'ha unit al seu bon amic i també ex del Barça, Bojan Krkic, per crear junts la seva pròpia marca de bicicletes d'alta gamma. Amb el nom de 'Guava', han decidit llançar al mercat un vehicle que es podrà utilitzar còmodament fora de l'asfalt.

A través de la seva incubadora d'empreses Never Say Never, Andrés Iniesta demostra que és tot un as dels negocis i que en sap treure rèdit en tots els sentits. I això que encara no s'ha retirat del futbol…

Andrés Iniesta obre un nou negoci a Barcelona

David Álvarez i Nacho Suárez han estat els dos pioners de la idea. Després de més de 25 anys d'experiència al món de les bicicletes, han ajudat el bo d'Andrés al mercat.

L'empresa, que es desenvolupa a Catalunya, concretament a Barcelona, s'encarregarà de dissenyar i muntar cadascun dels models de les bicicletes d'alta gamma, especialitzades en ús fora de l'asfalt.

Així mateix, ja han llançat el seu primer producte: el Guava Spot. Els fonaments del vehicle són el quadre i la forquilla, tots dos fets de carboni i amb un disseny propi. A més, compta amb moltíssims extres que converteixen l'article en un de luxe.

Pel negoci dels exjugadors del Barça, el primer sempre són els clients i el seu confort. És per això que deixaran provar les bicicletes sense cap mena de compromís abans de comprar-les. Així, et permeten fer servir el vehicle de dues rodes durant 48 hores perquè decideixis si vols adquirir-lo. De fet, ja pots reservar des de la nova pàgina web.

Bojan Krkic, excompany culer d'Iniesta, ja ha penjat a les seves xarxes socials una publicació promocionant el seu nou negoci. A través d'una foto, es pot veure l'exdavanter blaugrana muntat a una bicicleta d'alta gamma en terreny muntanyós.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!