Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anie, la dona que protagonitza una bonica història d'amor amb Coutinho

La dona ha estat amb Coutinho a Liverpool, Milà i Barcelona

 

Philippe Coutunho ha entrat a Can Barça per la porta gran. De la nit al dia, el futbolista brasiler es va convertir amb el fitxatge més car de la centenària història del club i, com no podia ser d’altra manera, aquest va aclaparar bona part de l’atenció de l’aficionat blaugrana.

 

Qui acapara l’atenció en aquest moment, però, és una persona molt propera la figura del futbolista: la seva dona, Anie. Aquesta, de fet, és la parella del jugador des de fa ni més ni menys que 11 anys i tornarà a Barcelona després de l’experiència de Coutinho a l’Espanyol l’any 2012.

 

11 anys d’amor

El tòpic del futbolista —i potser més si és brasiler— indica que aquests solen anar de flor en flor i que els costa mantenir relacions duradores. Coutinho, però, és ben diferent. El carioca s’absté normalment de totes les polèmiques i manté una vida discreta i familiar amb la seva dona i la seva filla petita, María.

 

 

Per això, Anie ja va acompanyar a en Philippe a Milà, on va jugar amb l’Inter; a Barcelona, on ho va fer a les files de l’Espanyol; i a Liverpool, on el jugador va enlluernar a tothom amb les seves estel·lars aparicions amb els ‘reds’.

 

Es van conèixer amb només 15 anys

Coutinho no era ‘ningú’ quan va conèixer la seva futura dona. De fet, aquest era un jugador molt prometedor del Vasco de Gama brasiler, però amb només 15 anys, encara no tenia la fama i repercussió social que se li suposa ara.

 

Així mateix, segons explica ‘La Vanguardia’, Coutinho i Anie es van conèixer a Rio de Janeiro en un partit de futbol entre amics. D’aquesta manera, tal com confessaven els enamorats, aquests van tenir un «enamorament sobtat» i força prematur.

 

 

De fet, Anie va haver d’esperar a finals de 2011 per fer 18 anys i tallar dràsticament amb la relació a distància que vivien fins aleshores. Ja que Coutinho, mesos després d’enamorar-se, va haver de marxar a la Serie A, a l’Inter de Milà, i deixar l’amor de la seva vida al Brasil.

Comentaris