Primer pla de Joan Laporta

Al Barça se li acumulen els problemes pel cas Negreira: «Cal investigar-ho»

La bona situació esportiva és entelada per l'escàndol

El Barça gaudeix del millor moment esportiu de la temporada. Tot i això, als despatxos està passant tot el contrari i hi continua la mala ratxa pel cas Negreira.

Ara, ha estat el Consell Superior d'Esports (CSD, per les seves sigles en castellà) el que ha decidit personar-se als tribunals per l'escàndol que omple de polèmica l'entitat blaugrana. Així ho ha fet saber el president de l'organització, José Manuel Franco.

Aquest matí de dilluns el màxim representant del CSD ha volgut demanar explicacions a Joan Laporta sobre el cas Negreira. Les seves declaracions han incendiat el Camp Nou.

El FC Barcelona continua a l'ull de l'huracà

«La nostra intenció és personar-nos, però no en el moment oportú. La Fiscalia ho ha denunciat davant del Jutjat d'Instrucció i ara el Jutjat ha d'admetre-ho a tràmit. I en aquell moment, quan sigui admesa a tràmit aquesta denúncia, serà quan nosaltres, d'acord amb els nostres serveis jurídics, ens personem ja en aquesta causa».

Aquestes van ser les paraules de José Manuel Franco que no han agradat gens a la parròquia blaugrana. Han vist com cada cop són més les persones i institucions que volen saber tots els detalls sobre el cas Negreira. Sobre aquesta polèmica, el president del CSD creu que «a l'esport espanyol li va malament aquest tema». Considera que un escàndol com l'assenyalat no pot quedar oblidat i s'ha de conèixer la versió d'ambdues parts.

Laporta a la presentació de Luuk de Jong
S'espera que el president culer es «defensi» d'aquestes presumptes acusacions. | Europa Press

«Un club no paga així per res al vicepresident dels àrbitres. Cal investigar-ho i jo demanaria al Barcelona, i estic convençut que la massa social del Barça ho està desitjant, algun tipus d'aclariment, que ens expliquin clarament què és el que ha passat, que podria ser que no fos tan greu com aparenta».

S'espera que al llarg dels dies, Joan Laporta torni a comparèixer davant els mitjans de comunicació i es «defensi» d'aquestes presumptes acusacions. Per descomptat, el FC Barcelona té un greu problema als despatxos que podria acabar esquitxant l'àmbit esportiu.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!