Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Nico González i Busquets

El Barça es fixa en Nico González després de l'adeu de Busquets: no el substituirà

L'exjugador del planter blaugrana és clau per al Barça en un altre sentit

Nico González Iglesias és el noi que va irrompre l'any passat al FC Barcelona amb l'etiqueta d'un jugador de futur i soci fidel de Gavi, però la història ha acabat sent diferent. Va marxar cedit a la recerca de més minuts i la realitat és que al Camp Nou tenen plans d'oferir-lo com a moneda de canvi.

Un altre dels noms que sona amb força per substituir Busquets és Hugo Guillamón, una de les estrelles del València. El jove de 23 anys ha cridat l'atenció de Xavi i les condicions afavoreixen el Barça. És aquí quan la figura de Nico González entra en acció. Per abaratir la incorporació d'Hugo Guillamón, Laporta oferiria al club valencianista que la cessió de l'exculer acabi en fitxatge.

Hugo Guillamón, objectiu primordial

La sortida del capità català obliga la directiva a portar un reforç de garanties de cara a la temporada que ve. Cada cop són més els noms que hi ha sobre la taula, però la delicada situació financera del club blaugrana ha fet que només siguin uns quants els seleccionables.

Sergio Ramos i Hugo Guillamón
Hugo Guillamón podria ser el substitut de Busquets. | Europa Press

Hugo Guillamón entra en aquesta llista per diversos motius: té un talent innat que el converteix en un relleu molt semblant al capità culer, sortida de pilota, temprança i molta visió de joc. La seva experiència a la Lliga també suma molts punts. Coneix la competició durant diversos anys i és un dels futbolistes que tracta d'evitar que el València acabi baixant a la categoria de plata.

A més, com que té només 23 anys, es converteix en un jugador de molt futur i encaixaria a la perfecció en el projecte que Laporta i Xavi tenen al cap. L'únic problema de portar Hugo Guillamón era el preu, però sembla que s'ha solucionat.

El València té com a cedit Nico González i els agradaria quedar-se'l la temporada que ve. Al FC Barcelona no posaran impediments en aquesta operació, sempre que abarateixi el fitxatge del valencianista. Actualment, el valor de mercat d'Hugo Guillamón ronda els 50 milions d'euros i el de Nico, els 10. És per això que una negociació beneficiosa per a tots dos serviria perquè el València tingui un diamant en brut, i el club culer, al substitut de Busquets.