Primer pla de Gavi fent una ganyota

El Barça rep un cop d'última hora sobre la inscripció de Gavi

El futbolista espanyol té problemes

El FC Barcelona creia que la felicitat arribaria després de poder inscriure Gavi al primer equip després de diversos intents. Desgraciadament per a ells, una nova garrotada acaba de frustrar tots els seus plans.

Hi va haver una mesura cautelar que va obligar La Lliga a haver d'inscriure Gavi després de confirmar la renovació amb l'entitat blaugrana. Tot i això, després de diversos mesos d'especulació, sembla que tot ha quedat en suspens.

Així és, ja que el Jutjat Mercantil de Barcelona ha estat qui ha tret a la llum una informació que no agradarà gens al Camp Nou. I és que, tot apunta que el FC Barcelona va presentar la demanda fora del termini permès.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Gavi pot canviar de rol

El jutjat ha estat qui s'ha encarregat avui al matí, dilluns 13 de març, de notificar a la institució presidida per Javier Tebas que Gavi podria deixar de ser inscrit al primer equip blaugrana.

24 hores va ser el temps de més que va trigar el FC Barcelona a presentar la sol·licitud que confirmava l'oferta. De moment, la cautelar queda totalment anul·lada, tot i que el Barça podria recórrer aquesta mesura.

Llavors, la situació de Gavi es podria veure modificada dins del vestidor. I en el cas més extrem, el futbolista andalús podria tenir un canvi de plans sobre el futur, encara que és gairebé impossible.

Imatge del futbolista espanyol Gavi, celebrant la victòria del Barça
Gavi tornarà a tenir fitxa del Barça-Atlètic | INSTAGRAM @LALIGA

Gavi torna a ser del filial i a portar el número 30

Quan es confirmi la mesura judicial que perjudica clarament al FC Barcelona, Gavi deixaria d'estar inscrit al primer equip i tornaria a tenir una fitxa del filial, així com un visat de La Lliga per competir al màxim nivell.

El problema vindrà quan l'entitat blaugrana hagi de justificar el sou, que en teoria hauria d'estar regulat com a jugador del Barça-Atlètic i no del primer equip entrenat per Xavi Hernández.

Actualment, després de ser inscrit, Gavi cobrava al voltant dels vuit milions per temporada. Tot i això, en tornar a pertànyer al filial, el FC Barcelona ha de modificar el seu salari si no vol tenir més problemes econòmics dels que ja en té.