rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El dissenyador Thom Browne vestirà el Barça en els desplaçaments

El club blaugrana i el prestigiós dissenyador de moda tanquen un acord milionari per tres anys
Thom Browne dissenyarà els vestits formals del Barça els pròxims tres anys | FC Barcelona

 

El Futbol Club Barcelona ha arribat a un acord de patrocini amb el dissenyador de moda Thom Browne perquè subministri la roba formal que els jugadors del primer equip lluiran en els seus desplaçaments i en els actes oficials. Es tracta d'un acord que començarà aquesta mateixa temporada i que es prolongarà durant els propers tres anys.

 

El mateix dissenyador ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram: «Thom Browne s'enorgulleix d'anunciar l'aliança de la marca amb FC Barcelona. Donant començament a la temporada 2018-2019 i abastant el curs de tres anys, Thom Browne serà el proveïdor oficial dels vestits formals i els uniformes de fora del camp de l'equip durant la Champions League i els partits fora de casa de la Lliga».

 

Vestit entallats i pantalons curts

Browne és un prestigiós dissenyador conegut per haver revolucionat la sastreria tradicional. Els seus vestits amb jaqueta entallada i pantalons curts, en un estil molt similar al dels uniformes escolars, han creat tendència els darrers anys i són molt del gust d'esportistes, que no dubten en lluir-los en aparicions públiques.

 

Segons es pot veure a les imatges que s'han publicat, el disseny dels nous vestits formals del Barça que lluiran Messi, Busquets o Piqué durant el pròxim any serien d'aquest estil, de color gris amb pantaló curt i uns mitjons asimètrics molt esportius.

 

 

El Barça demana un crèdit de 100 milions per poder pagar les nòmines

Un crèdit bancari de 100 milions d'euros. Això és el que ha hagut de demanar el Barça perquè no té diners suficients per a afrontar tots els pagaments que té per davant. Si bé és veritat que amb la venda de Neymar es va tancar el darrer exercici econòmic amb uns ingressos de 914 milions d'euros, el cert és que les despeses no s'han quedat enrere i han pujat als 882 milions, la quantitat més alta que ha gastat mai el club presidit per Josep Maria Bartomeu.

 

Aquest mes, el Barça ha de pagar a Hisenda 100 milions d'euros de l'impost de societats i, per tant, no li quedaria per pagar les nòmines de juliol dels seus empleats. Per això, la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu ha demanat un préstec de 100 milions d'euros a CaixaBank i el Banc Sabadell, que a hores d'ara es troben estudiant la seva viabilitat.

Comentaris