Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un conductor xoca contra una parada de bus a Sabadell i mata una dona de 86 anys

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

El Barça convida els nens de la cova de Tailàndia a l'Academy World Cup 2019

Els joves futbolistes també gaudiran d'un partit al Camp Nou
Imatge dels nens atrapats a la cova de Tailàndia | CatalunyaDiari.cat

 

Els joves futbolistes del Wilds Boars, equip conformat pels nens d'entre 11 i 16 anys que van quedar atrapats en una cova a Tailàndia i van ser rescats per un equip de bussos especialitzats, s'han convertit en unes de les figures més destacades de l'actualitat internacional.

 

Per aquest motiu, institucions d'arreu del món, especialment esportives, han considerat la possibilitat d'oferir als menors afectats participar en diferents activitats per tal d'ajudar-los a superar la difícil experiència a la qual van sobreviure i que els ha convertit en tot un referent.

El FC Barcelona els convida a l'Academy World Cup 2019

Imatge de la passada edició de l’Academy World Cup 2019 | FC Barcelona

 

El FC Barcelona, sota el lema que l'abandera, 'Més que un club', no podia quedar-se enrere i ha decidit contactar amb els responsables de l'humil club asiàtic. El club català, molt compromès en aquest tipus de tasques socials, ha decidit convidar a tots els jugadors, i al seu entrenador, a l'Academy World Cup 2019.

 

Es tracta d'una competició que es realitza a la primavera on participen totes les seccions internacionals de les Barça Academies, les acadèmies esportives del club. A més, els 12 joves i el seu entrenador també estaran convidats a gaudir d'un partit al Camp Nou durant la pròxima temporada.

 

A l'espera de conèixer si els Wild Boars accepten la invitació del FC Barcelona, els seus jugadors ja han estat informats que, en tal cas de visitar la capital catalana, tindran l'oportunitat d'enfrontar-se amb els més de 2.000 nens i nenes d'arreu del món que formen part de les categories inferiors del club.

FC Barcelona, 'Més que un club'

FC Barcelona, 'Més que un club' | FC Barcelona

 

No és l'única vegada en els darrers anys que el FC Barcelona demostra el seu compromís amb els actes socials i solidaris. La temporada passada, pel Trofeu Joan Gamper, competició creada pel club, els blaugranes van tenir com a rival un convidat molt especial, l'Associação Chapecoense de Futebol.

 

El conjunt brasiler, reconegut de manera internacional per la desgràcia que els va tocar viure, quan en un desplaçament del club a Colòmbia, el pilot de l'avió no va rebre el permís per aterrar i va acabar estavellant-se contra el terra, causant la mort de 71 dels 77 tripulants, entre ells, 19 futbolistes.

 

A mètode de reconeixement, el FC Barcelona va decidir convidar la nova formació del conjunt brasiler, que va disputar el partit fa pràcticament un any, el 7 d'agost. El conjunt català es va endur la victòria per un contundent 5-0 on, el menys importat va ser el resultat i el més emotiu el record a les víctimes.