Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«Bartomeu sap que es va equivocar» no fitxant Marco Asensio

El president del FC Barcelona tenia lligat el migcampista del Reial Madrid per quatre milions d'euros
Josep Maria Bartomeu, conscient del seu error amb Marco Asensio | Catalunya Diari

 

Marco Asensio ha guanyat la seva segona final de la Champions League amb el Reial Madrid. D'aquesta manera, clava una miqueta més l'espineta que té Josep Maria Bartomeu per no haver concretat el seu fitxatge.

 

L'estiu del 2015, el FC Barcelona tenia lligat el futbolista mallorquí per quatre milions d'euros, una xifra fàcilment assumible pel club blaugrana. No obstant això, el club no va apostar per la llavors jove promesa i el Florentino Pérez es va avançar en una operació que encara retrona a les oficines blaugranes.

 

Tres anys després, Horacio Gaggioli, representant del mitjapunta, ha assegurat que «Bartomeu sap que es va equivocar» per no tancar el fitxatge d'Asensio. Va comprendre que «són coses que succeeixen a la vida», encara que destaca que «va passar-li el temps i l'arròs».

Florentino Pérez guanya la partida a Josep Maria Bartomeu

Atenent els micròfons de 'Què t'hi jugues!' de la Cadena Ser, Gaggioli va concretar que, quan Florentino Pérez va veure els dubtes del FC Barcelona, «va ser més ràpid». «Ho vam tenir tot tancat» amb el Barça, admet el representant, encara que el traspàs no es va oficialitzar.

 

Aquell estiu, la junta de Josep Maria Bartomeu estava immersa en el conflicte per clarificar el fitxatge de Neymar. Com a conseqüència d'aquesta situació, el club «va reaccionar tard», admet Gaggioli, i Asensio finalment es va convertir en una de les promeses més fermes del Reial Madrid.

Marco Asensio, sis títols i 75 milions d'euros

Marco Asensio, marcant al FC Barcelona | Cedida

 

Només dues temporades han servit per confirmar que l'operació de Marco Asensio va ser un fracàs en clau blaugrana. El migcampista balear ha aconseguit en dos anys a Madrid sis títols —dues Champions League, Lliga, Supercopa d'Europa, Supercopa d'Espanya i Mundial de Clubs—.

 

A més, l'atacant va ser clau en molts d'ells, arribant a marcar a la final de la Champions contra la Juventus i de la Supercopa d'Espanya contra el Barça. A més, amb l'obtinguda la nit passada, el futbolista podria repetir una segona Supercopa d'Europa i un segon Mundial de Clubs.

 

Com a conseqüència del seu rendiment, el portal especialitzat a avaluar el valor de mercat dels futbolistes, 'Transfermark', ha taxat Marco Asensio amb 75 milions d'euros. El futbolista compta amb una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros i tot sembla indicar que el Reial Madrid gaudirà d'una joia del futbol per tan sols quatre milions d'euros.

Comentaris