EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

URGENT

🚨 Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

Bartomeu retira la votació del nou escut del Barça

Molts socis, al fil de la decisió del club, han abandonat el Palau Blaugrana visiblement empipats i al crit de «volem votar»
Bartomeu ha eliminat la votació sobre el nou escut del Barça de l'assemblea | cedida

 

Josep Maria Bartomeu ha aturat, sorprenentment, la votació pel canvi de l'escut del Barça. El president del F.C.Barcelona ha optat per canviar l'ordre del dia de l'Assemblea a darrera hora i retirar així la votació del nou escut del club.

 

«El que farem avui és retirar el punt de l'ordre del dia. A partir d'ara toca fer una reflexió interna entre la Junta per veure com podem conjugar la història, la digitalització i la tecnologia amb els sentiments, tal com ens heu demanat». La proposta del canvi de l'escut del club, així mateix, ha generat gran controvèrsia entre els assemblearis del Barça. 

 

Molts socis, al fil de la decisió del club, han abandonat el Palau Blaugrana visiblement empipats. Molts socis han acabat entonant el càntic: «Volem votar!»

 

Molts socis marxen indignats del Palau Blaugrana 

La proposta del canvi d'escut ha estat durament criticada per molts assemblearis i això hauria fet que la Junta del Barça s'hagués fet enrere. Situació per la qual, però, són molts els socis del club blaugrana que abandonen l'hemicicle. Caldrà estar a l'espera, doncs, de com es continua desenvolupant l'assemblea i quina és la directriu que pren la junta de Josep Maria Bartomeu respecte a la votació del nou escut del Barça.