Imatge de Gavi, el futbolista i jugador del Barcelona

El cas Gavi no dona treva al FC Barcelona: comunicat urgent de la justícia

Gavi torna a ser jugador del Barça B i sorgeixen nous problemes

L'economia del FC Barcelona no passa pel millor moment i, fa uns mesos, el club català va intentar que Gavi pogués tenir fitxa del primer equip, però tot ha sortit al revés i ara hi ha un bon embolic muntat.

A principis d'any, el FC Barcelona va aconseguir les mesures cautelars per part del jutge per inscriure Gavi com a membre de ple dret de la primera plantilla, però ara ha sortit a la llum que ho va fer un dia tard i tot se li ha tornat a contra.

I és que fa pocs minuts, el jutge ha rebutjat el seu recurs i ha confirmat que Gavi deixa de ser jugador del primer equip. Per tant, haurà de tornar al contracte anterior amb el filial amb tots els problemes que això suposa.

Primer pla de Gavi fent una ganyota
Gavi està en problemes | Europa Press

Gavi té al davant una papereta molt complicada

Gavi és una de les il·lusions més grans del FC Barcelona. La seva explosió primerenca l'han convertit en un imprescindible per a Xavi i el seu futur està lligat al Barça. Tot i això, el fet que s'hagin aixecat les mesures cautelars per a la seva inscripció suposa una sèrie de contratemps difícils de superar.

El més important és el tema del salari. Gavi percep prop de 8 milions anuals, però el seu contracte és amb l'equip 'B', així que Joan Laporta tindrà molt complicat justificar aquest sou si no aconsegueix el seu ascens amb els més grans de manera definitiva i podria haver d'assumir-ne la venda.

D'altra banda, a l'aspecte esportiu, Gavi podrà seguir a les ordres de Xavi sense problemes. Això sí, és molt probable que hagi de tornar a utilitzar el dorsal '30' amb què va començar la temporada, ja que el '6' que llueix actualment està reservat per als jugadors del FC Barcelona, i ell pertany al Barça B.

Gavi viu un infern que no sembla tenir fi

És cert que el FC Barcelona pot apel·lar a l'Audiència Provincial en un període de 20 dies des de la comunicació del jutge, però té poques possibilitats de sortir-ne victoriós.

LaLiga, comandada per Javier Tebas, ja va avisar al seu dia que només ells podien fer les inscripcions de forma oficial i, per això, ara el Barça no té marge de maniobra. Tebas no va voler emprendre la contractació de Gavi per la feble situació econòmica del club català i ara no canviarà d'opinió, així que el FC Barcelona només té una sortida: sanejar els comptes del club.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!