Muntatge de Marc Rodergas i un camp de futbol

La causa real de la mort de Marc Rodergas, el futbolista català de 25 anys

L'exfutbolista català ha perdut la vida i ja es coneixen els detalls de la seva trista mort

Marc Rodergas, com tots ja saben, ha abandonat aquest món amb només 25 anys. Després d'un temps d'incertesa, ja ha sortit a la llum el motiu real de la mort del jove català, que ha deixat tothom en xoc.

En conèixer la trista pèrdua, els mitjans tan sols confirmaven que havia perdut la vida després d'una llarga malaltia. Finalment, s'ha conegut que ha estat per culpa d'un càncer que l'havia turmentat durant molt de temps.

Un exfutbolista i exentrenador molt estimat a Europa, al FC Barcelona, on ha passat gran part de la seva etapa futbolística. Així mateix, Marc Rodergas ha defensat els colors d'altres clubs de la província, com és el cas del Gavà.

La trista mort de Marc Rodergas fa la volta al món

Familiars, amics i éssers estimats continuen molt afectats després que una persona tan jove com era Rodergas, ens ha deixat cruelment, amb tota la vida al davant. Només tenia 25 anys. Aquesta setmana hauria complert els 26, però lamentablement no va arribar a temps. Una pèrdua que ha deixat de dol el futbol català i també el de tot un país, que continua plorant la seva mort.

Com a futbolista, Marc Rodergas va vestir la samarreta de l'Europa diversos anys, en què va arribar a jugar amb el filial el 2018. A més, dins de l'entitat, va exercir com a entrenador de l'Aleví i va aconseguir el tan anhelat ascens que feia anys que buscaven.

La Kings League, fortament implicada amb Marc Rodergas

Per a aquells que no ho sabessin, Marc Rodergas va superar les proves de selecció del torneig de Piqué, però per motius de salut va haver d'abandonar la candidatura i donar lloc a un altre futbolista.

És per això que durant el dia d'ahir el Cupra Arena va retre homenatge a l'exfutbolista català i va convidar la família a la llotja perquè pogués donar un últim adeu al jove. Sens dubte, ningú oblidarà Marc Rodergas i la Kings League s'ha encarregat que aquells que no poguessin rendir-li dol en tinguessin una darrera oportunitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!