Colpegen Carles Puyol amb un vibrador

Dues admiradores es van apropar al jugador i li van donar un cop amb l'objecte sexual

 

Carles Puyol es recordat com un dels futbolistes més nobles que han trepitjar els terrenys de joc. No obstant això, ningú es salva de les bromes dels fans, que a vegades emprenyen més que no pas fan il·lusió. Això devia pensar el exjugador, al trobar-se amb dues seguidores que, tot gravant la situació amb un mòbil, van colpejar al català amb un vibrador.

La curiosa escena va succeir en el context de la gala per presentar els grups del Mundial de Rússia 2018, que va tenir lloc al Palau de Kremlin, a Moscou. Mentre Puyol seguia lluny de l’escenari principal, es va trobar amb dues noies que li demanaven una fotografia, el que el excentral blaugrana, molt cordial, va acceptar.

 

El problema va aparèixer quan una de les joves, d’origen rus, va començar a intimar amb Puyol. Inicialment, li deia que tenia «un cabell molt bonic» i que era «molt guapo». Després, l’escena va començar a evolucionar en un to més sexual, doncs la noia va treure un vibrador, va colpejar suaument la cara de l’exdefensa i li va demanar relacions sexuals amb ell i la joguina que portava.

Elegant dins i fora del terreny de joc

Els que recordem al que va ser el mític ‘5’ del Barça, guardem un gran record d’un dels millors centrals de la història culer. Puyol es caracteritzava per la seva elegància i noblesa sobre la gespa. Sense limitar-lo en les seves tasques defensives, l’exfutbolista era un defensa solvent, encara que gens agressiu, a més d’un gran esportista, el que va deixar molt bon record de la llegenda blaugrana.

 

Actualment, fora dels primers plans de les càmeres, Puyol no ha perdut l’elegància. En un moment tan incòmode com el que va viure, el català va saber actuar correctament amb les noies, demanant educadament que deixessin de jugar amb ell i simplement dient «va, bye. No, no», mentre apartava la càmera amb la mà, es va anar traient de sobre el desagradable compromís.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris