rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Aleix Espargaró parla sobre la malaltia de la seva filla de vuit mesos

El pilot català ha volgut compartir a les xarxes socials la història de la seva filla Mia, que va néixer amb una malatia congènita al cor
Aleix Espargaró explica la malaltia que pateix la seva filla de vuit mesos | Instagram

 

El pilot català de motociclisme Aleix Espargaró va ser pare de bessons el 5 de juny de l’any passat. Desgraciadament un dels seus dos fills, la Mia i en Max, va néixer amb una malaltia congènita al cor. Espargaró ha compartit ara a les seves xarxes socials la història de la seva petita: Només néixer la Mia va haver de ser operada a l’hospital Quirón Dexus i durant vuit llargs mesos ha hagut de lluitar contra aquesta malaltia.

 

 

El pilot explica als seus seguidors que han estat vuit mesos «molt durs, de dubtes i molta por». Ara, als seus vuit mesos, la Mia haurà de ser operada de nou, aquesta vegada per arreglar definitivament el problema que tenia al cor. Després de deu dies a l’UCI el pilot ha volgut explicar que la petita es recupera correctament després de l’última cirurgia i que està «a tope per menjar-se el món. Tan petitona i quina lliçó de força i valentia que ens ha donat!», explica Aleix Espargaró, emocionat.

 

 

El català també ha volgut aprofitar per agrair al departament de neonatologia de l’hospital i als cardiòlegs el seu treball, assegurant que «mai hauríem imaginat un nivell tan alt de professionalitat i estima. Hem passat moltíssims dies i nits aquí, i sempre ens hem sentit com a casa».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris