Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

El Comitè de Competició inicia un procés d'investigació reservada contra Gerard Piqué

Es convertiria en el primer expedient sancionador amb aquestes característiques
Imatge de Gerard Piqué en el moment que feia el polèmic gesta a Cornellà. | Cedida

 

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha obert una «informació reservada» a Gerard Piqué després de la denúncia de LaLiga per la manera en què el jugador blaugrana es va dirigir a l'afició de Cornellà després de marcar un gol. I és que si ja era sorprenent la decisió de la Lliga, que incorporava per primera vegada els gestos d'un jugador a l'informe de cada jornada, més sorprèn aquesta decisió de l'organització. 

Expedient sancionador a Piqué

Segons ha informat la 'Cadena Cope', el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol es va reunir aquest passat dimecres, 14 de febrer, i es va discutir sobre l'informe que es va rebre, la passada setmana, des de LaLiga. Després de valorar el seu contingut, es va decidir que es procedirà a escoltar a totes les parts implicades, per acabar prenent una decisió definitiva.

 

D'aquesta manera, i una vegada l'organisme esportiu es reuneixi amb les diferents personalitats implicades, es prendrà la decisió sobre la possibilitat d'obrir un expedient sancionador contra Gerard Piqué. En aquest cas, aquest expedient al jugador blaugrana es convertiria en el primer precedent d'una acció d'aquestes característiques.

 

Tensió al camp

Cal recordar que la celebració en qüestió va tenir lloc durant l'últim partit que enfrontava l'Espanyol i el Barça, el passat 4 de febrer. I és que els dos equips s'havien enfrontat en un seguit de tres partits, entre Copa del Rei i Lliga. Després de la tensió viscuda durant les dues primeres trobades, la tercera, de títol de lliga, es presentava com d'alt risc.

 

I com era d'esperar, durant tot el partit, Gerard Piqué va patir les xiulades i insults del públic de l'Espanyol. Amb el Barça per darrere al marcador, el defensa va rematar un tir lliure que es va convertir en el definitiu empat a 1. Durant la celebració, Gerard Piqué es va emportar el dit a la boca, per silenciar l'estadi, gest que no va agradar als afeccionats blanquiblaus.