Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi

Comunicat urgent del pare de Leo Messi: El futur del seu fill, a la llum

L'argentí, fart dels rumors

Lionel Messi està sent relacionat amb més d'un equip durant les darreres setmanes. Entre el Barça i l'Al-Hilal s'emporten tots els mèrits, però el pare del '10', Jorge Messi, ha decidit explicar la veritat d'una vegada per totes, ja que no pot més davant els diversos rumors sobre el futur professional del seu fill. 

Pel que sembla, ha volgut fer un comunicat en què nega qualsevol mena de relació amb algun club, i que només són difamacions dels mitjans de comunicació. El seu fill està centrat al 100% a acabar la temporada amb el PSG. Un cop finalitzi, ja decidirà què vol fer en un futur.

Això significa que ni el Barça ni des d'Aràbia Saudita tenen res pactat amb Leo Messi, i això pot ser una arma de doble tall per a Laporta. El president, passi el que passi, intentarà el fitxatge del qual ha estat un dels millors jugadors de la història del club blaugrana. 

El pare de Leo Messi, trenca el silenci

«No hi ha absolutament res amb cap club per a l'any que ve. La decisió mai no es prendrà abans que Lionel acabi la lliga amb el PSG». Ha començat explicant Jorge Messi amb un to visiblement molest per les nombroses informacions que han sortit a la llum en els darrers dies. 

«Una vegada que finalitzi la temporada serà el moment d'analitzar i veure què hi ha, i llavors prendre una decisió», ha continuat. El pare de Leo Messi considera «una falta de respecte» que els mitjans de comunicació «enganyin de manera conscient i deliberada, sense aportar cap prova de les seves afirmacions».

Jorge Messi s'ha atipat dels rumors i ha sortit a desmentir-ho tot. Ni FC Barcelona ni la lliga àrab no tenen res acordat amb 'La Pulga', i hauran d'intentar apropar postures una vegada el PSG acabi la temporada. D'aquesta manera, caldrà restar a l'espera per conèixer la decisió final de l'argentí. 

Veurem què passa en els pròxims dies, però és clar que el futur de Messi no es resoldrà aviat. A priori, el seu desig era arribar a Barcelona, però després d'aquest darrer missatge tot pot canviar. Es preveu un estiu mogut a casa dels pares del jugador de futbol, i és que el futur del seu fill és tota una incògnita.