Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Coutinho fa feliç un seguidor de 12 anys de les faveles de Brasil contactant amb ell després d'una història viral

El jugador del Barça no va dubtar a posar-se en contacte amb el nen i fer-li alguns regals
Coutinho amb la selecció de Brasil | Twitter

 

El futbol és un dels esports més estimats a escala mundial i moltes vegades la passió per ell genera grans històries entre els aficionats i els mateixos futbolistes. La majoria de vegades els protagonistes d'aquestes històries són nens petits. És el que ha passat ara durant el Mundial, un nen de Brasil y seguidor de Coutinho ha viscut, de ben segur, un dels millors moments de la seva vida.

 

Tot va començar quan una imatge del petit, de 12 anys, es va fer viral a les xarxes per portar una samarreta groga amb el nom de Coutinho i el seu número de la selecció de Brasil, l'11, escrits a mà. La fotografia va arribar fins al jugador i tot ha acabat en final més que feliç, ja que el futbolista del Barça ha acabat contactant amb el nen.

La història de Wallace

Wallace Rocha, així es diu el nen, és un gran aficionat el futbol, especialment quan es tracta de la selecció nacional del seu país, Brasil, i de Coutinho. El petit viu a una favela al nord de Río de Janeiro i és fill d'una família molt humil. Tant és així que al començar el Mundial va demanar una samarreta del seu ídol, però la seva família no se la va poder comprar perquè no tenien diners.

 

Wallace no es va donar per vençut i el que va fer va ser dissenyar-se una pròpia. Va comprar una samarreta groga i amb un retolador hi va escriure el nom de Coutinho i el número 11 a l'esquena. Després d'això va anar a veure el partit de Brasil contra Costa Rica a una pantalla gegant on el retransmetien, amb la bona sort que un altre aficionat el va fotografiar i la imatge es va acabar fent viral.

 

 

 

De fet, va ser el mateix autor de la foto, Bruno Itan, qui va voler difondre la imatge el màxim possible amb l'objectiu que arribés al futbolista del Barça, i així va ser. Al cap de poques hores el jugador ja sabia la història i es va posar en contacte amb el nen. El primer que va fer va ser enviar-li un vídeo, que l'autor de la imatge del nen ha compartit a xarxes socials.

 

Coutinho va parlar amb Wallace per videotrucada

La cosa no va quedar aquí, sinó que a més, el futbolista brasiler va fer una videotrucada amb el nen per parlar amb ell en persona i dir-li que tenia moltes ganes de conèixer-lo. A més, va voler aprofitar per fer alguns regals al petit. Una samarreta signada per ell, botes de futbol i moltes altres coses són les que va rebre el petit de part de Coutinho.

 

 

 

Així doncs Wallace ha tingut el seu final feliç, tal com el fotògraf ha escrit al seu compte d'Instagram, la il·lusió del nen era única: «No puc dir-vos com brillaven els ulls de Wallace». Un cop més, el futbol ha anat més enllà de l'esport.

Comentaris