rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristiano Ronaldo, amb un peu fora del Reial Madrid

El portuguès fa dues setmanes que busca una nova residència a Turín
Cristiano Ronaldo celebra un gol amb el Reial Madrid. | EFE

 

 

  

Sembla que Cristiano Ronaldo està cada cop més lluny d'assegurar la seva continuïtat al Reial Madrid. L'astre portuguès, a menys que es produeixi un canvi radical de guió, deixarà el blanc i vestirà la samarreta d'un club italià la temporada vinent.

 

 

Hi ha uns quants clubs interessats en ell, però que més interès ha mostrat ha estat la Juventus de Turín, i és que segons alguns diaris la «vecchia signora» estaria disposada a pagar 100 milions d'euros per CR7.

 

El conjunt italià ja ha iniciat els contactes i, segons avançava 'Jugones', Florentino Pérez acceptaria l'oferta milionària de la Juve, qui ofereix també un fitxa de 30 milions d'euros per temporada al jugador.

Cal destacar que el Reial Madrid sempre ha remarcat la clàusula de rescissió del portuguès és de 1.000 milions d'euros, però Cristiano va arribar a un acord amb Florentino d'afavorir la seva sortida a canvi d'una quantitat raonable.

Jorge Mendes, agent de Cristiano Ronaldo. | EFE

 

El portuguès busca casa a Turín

El futbolista fa dues setmanes baralla opcions per establir la seva residència a Turín, tot i que el cinc vegades guanyador de la pilota d'or sap que no és una ciutat tan acollidora com Madrid, principalment per qüestions de clima. D'altra banda, CR7 sap que és molt complicat trobar una casa com la que té actualment, en una zona luxosa als afores de la capital espanyola.

Amb 33 anys, el portuguès ja sap el que és jugar a la Premier amb el Manchester United i la lliga espanyola amb el Reial Madrid, però encara no sap què és trepitjar regularment camps italians, en una lliga força complicada com el Calcio.

Imatge de Florentino Pérez amb Cristiano Ronaldo. | Cedida

 

Tensió entre Florentino i Cristiano

El que és més que evident és que Cristiano té les seves desavinences amb Florentino Pérez, una pugna que ve de molts mesos enrere. El futbolista considera que el club de la capital no l'ha protegit com es mereix amb l'assumpte d'Hisenda, i per aquest motiu es va veure obligat a pagar una multa milionària a l'administració. 

 

D'altra banda, el portuguès ha exigit diverses vegades un contracte massa elevat pels interessos del president blanc.

Comentaris