rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Cristiano Ronaldo durant la seva declaració davant la jutge: «Vull tornar a Anglaterra»

L'informatiu esportiu 'Deportes Cuatro' ha pogut tenir accés a les imatges de la seva declaració davant la jutgessa

 

La vida de Cristiano Ronaldo ha fet un gir de 180 graus en l'últim any. Si l'estiu passat va acabar amb Cristiano Ronaldo aixecant l'Eurocopa 2016, aquest any va acabar amb el jugador eliminat a la Copa Confederacions. En l'àmbit esportiu segueixen arribant les males notícies, va ser sancionat per una empenta a l'àrbitre i el seu equip —el dia d'avui— va setè en la taula de classificació. En l'àmbit personal, l'entorn de Ronaldo encara està una mica regirat després de la hipotètica mala relació entre la seva mare, Maria Dolores Dos Santos Aveiro i la seva parella, Georgina Rodríguez.

A tot això se suma ara una confessió del portuguès que li causarà molts maldecaps en la seva tornada al Bernabéu. I és que Cristiano Ronaldo va assegurar a la seva declaració en els jutjats de Pozuelo d'Alarcón que estava pensant en abandonar Madrid. «Per això és que jo...», assegurava Ronaldo davant la jutgessa, i s'aturava per afegir «bé, no ho diré». Davant la magnitud de la situació, el «7» del Reial Madrid va finalitzar: «M'agradaria tornar a Anglaterra». Unes paraules que recorreran totes les butaques de Chamartín com la pólvora i que, de ben segur, no agradaran a Florentino Pérez. No obstant això, són diferents els motius que haurien motivat el jugador a voler abandonar les disciplines merengues.

 

Un d'ells és la persecució que pateix Cristiano per part d'Hisenda amb la intenció —segons 'El Confidencial'— de desviar l'atenció dels casos de corrupció del PP. D'altra banda hi hauria la relació d'amor-odi que manté amb els aficionats del Reial Madrid, amb qui més d'una vegada ha protagonitzat escenes incòmodes al Bernabéu. Finalment, Cristiano també estaria disgustat amb el sistema arbitral de la Lliga Santander, la qual l'ha penalitzat en diverses ocasions durant la seva carrera en el Reial Madrid.

 

 

Comentaris