Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dani Pedrosa guanya el Gran Premi de Jerez de MotoGP

El d'Honda ha liderat la carrera a tot moment
Dani Pedrosa ha aconseguit la victòria. | Cedida.

 

El Gran Premi de Jerez començava amb Dani Pedrosa A la pole, seguit de Marc Márquez i Cal Crutchlow. Els dos primers protagonitzaven una gran sortida que els permetia mantenir els seus llocs de sortida. Per la seva banda, Valentino Rossi, que sortia des de la setena posició no trigava a atacar i intentar fer-se lloc. Com venia fent en les últimes carreres, Johann Zarco forçava a la primera volta per col•locar-se en tercera posició. Una volta després de començar, Jorge Lorenzo sorprenia avançant Maverick Viñales per passar a la sisena posició. 

El mallorquí ho havia passat molt malament durant les seves primeres curses amb la Ducati. A 23 voltes per al final, Zarco avançava Marc Márquez i aconseguia la segona posició, encara que el català aconseguia recuperar la posició. Poc després començaven les caigudes amb Jack Miller, Álvaro Bautista, Carl Crutchlow i Pol Espargaró, que queien gairebé alhora a la mateixa corba. A mesura que avançava la cursa es feien visibles els problemes per Maverick Viñales, que a vint voltes per al final queia fins a la setena posició. Per la seva banda, el seu company d'equip Valentino Rossi remuntava fins a la cinquena posició i començava la seva lluita per aconseguir arribar a Jorge Lorenzo. Malgrat això l'italià lluitava amb duresa per mantenir Andrea Dovizioso darrere d'ell, que no dubtava a atacar sempre que podia.


 

Andrea Iannone anava a terra a la corba catorze. Dovizioso es posava davant de Valentino a catorze voltes per al final. Sorprenentment, Jorge Lorenzo aconseguia arribar fins a Zarco i no trigava a avançar-lo, fent les delícies dels seus seguidors. Per la seva banda, Maverick aconseguia retrobar el 'feeling' amb la seva moto i avançava tant Valentino Rossi com Dovizioso, col•locant-se cinquè. Valentino seguia perdent posicions i era avançat per Petrucci, rellevant-lo fins a la vuitena posició.

 

A vuit voltes per al final, Marc Márquez s'acostava perillosament a Dani Pedrosa i començava a retallar la distància amb el seu company. Mentrestant, Valentino Rossi era atrapat per Folger i Aleix Espargaró i queia fins a la desena posició. Finalment Dani Pedrosa aconseguia mantenir la distància sobre el seu company Marc Márquez i aconseguia la victòria. Per la seva banda, Valentino Rossi aconseguia mantenir el liderat per dos punts.

Comentaris