Imatge de Pep Guardiola

Demanen 2 anys de presó per una de les estrelles de Guardiola: tot el que se sap

Al Manchester City tornen a saltar les alarmes

Pep Guardiola acaba de descobrir el que està passant al seu vestidor sobre un tema extraesportiu. El vídeo que ha sortit a la llum ha fet que una de les estrelles del tècnic català sigui greument acusat.

Es tracta de Kyle Walker, que ha estat el suposat protagonista d'un nou escàndol a Anglaterra. Sembla que el futbolista del City ha estat gravat exhibint les seves parts íntimes en un bar, ballant borratxo i fent-se petons amb una dona que no és la seva parella.

El diari britànic The Sun ha tret a la llum el fragment audiovisual que mostra en exclusiva els presumptes fets que van passar diumenge a la tarda, amb Kyle Walker com a protagonista.

Kyle Walker: investigat

Kyle Walker podria provocar l'obertura d'una investigació policial per exhibicionisme si es confirma que és ell qui surt al polèmic vídeo. La notícia ja ha volat per tot el món del futbol, assenyalant el defensa del Manchester City.

En cas que s'asseguri que el jugador entrenat per Guardiola ha estat el protagonista dels presumptes fets, podria enfrontar-se a una pena màxima de dos anys de presó. Segons sembla, tot va passar diumenge a la tarda, un dia després que Kyle Walker jugués el partit de lliga que els enfrontava al Newcastle, en què els 'citizens' es van imposar per 2-0.

L'exentrenador del Barça va donar dos dies lliures als seus jugadors i el futbolista anglès va ser vist, presumptament, en un bar. A partir d'allà, els fets han esdevingut un escàndol per a la premsa esportiva.

Presumptament, Kyle Walker anava «visiblement borratxo», acompanyat de diversos amics i algunes dones, amb qui van estar «ballant provocativament». Es va poder veure a les imatges com un dels allà presents, que sembla Walker, va tocar els pits d'una dona que no era la seva parella i, es va abaixar els pantalons al mig del local.

La investigació policial determinarà si Kyle Walker ha estat el protagonista dels fets o, per contra, no hi té res a veure. De moment, l'anglès podria ser acusat d'exhibicionisme i d'exposició intencionada de genitals.

Aquest no és el primer escàndol que protagonitza el jugador anglès. Més d'una vegada, hi ha hagut rumors d'infidelitat del futbolista del City cap a la seva dona, Annie Kilner. Ni el tècnic català ni ningú de la directiva del club no ha decidit opinar sobre la greu acusació. S'espera que els pròxims dies algun dirigent surti a donar l'opinió que té el club sobre la notícia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!