Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joao Félix mirant a l'escut del PSG amb Griezmann d'esquena

Després del gest contundent de Griezmann, João Félix pregunta quant cobraría al PSG

João Félix vol sortir de l'Atlètic de Madrid tant sí com no

João Félix només fa dos dies que va tornar a l'Atlètic de Madrid i la seva situació ja és crítica. Sí, perquè els gestos i les males cares del portuguès són constants i el seu company, l'exculer Antoine Griezmann, li ha donat el revés definitiu. Ha deixat sense dorsal el fitxatge més car de la història del club i, per si no n'hi hagués prou, també sense lloc.

Griezmann i João Félix van compartir la punta de llança de l'Atlètic de Madrid diverses vegades, però el millor rendiment de l'exblaugrana va arribar després de la marxa del seu amic al Chelsea. Des de llavors, Griezmann ha explotat i el final de temporada que va fer n'és una bona mostra. Per part seva, João Félix no ha rendit al nivell esperat i ara es troba en un laberint del qual només podrà sortir si el rescata el PSG de Luis Enrique.

Luis Enrique amb un gran somriure amb Joao Félix pensant
L'extècnic culer podria ser el salvador de João Félix. | Europa Press

João Félix ja sap quant cobrarà al PSG

És clar que la relació entre João Félix i l'Atlètic de Madrid està completament trencada. El club i Griezmann han optat per treure-li el '7', demostrant que no té lloc i que Simeone no compta amb ell. Així que, tret de sorpresa majúscula, João Félix haurà de marxar traspassat o, en el pitjor dels casos, cedit.

Tot i això, de moment només ha arribat una oferta ferma per João Félix i això és un problema, ja que la tensió va creixent a poc a poc. De fet, a l'últim entrenament blanc-i-vermell, el jugador ha mostrat el seu enuig justament en acabar, traient-se el peto i llançant-lo de molt males maneres al terreny de joc. Una clara mostra que no és feliç a l'Atlètic i que necessita sortir, així que el PSG sembla la seva única opció per recuperar el somriure i… guanyar molts diners!

L'extècnic del Barça vol João Félix per coronar-lo com la cirereta del seu projecte al PSG i el portuguès estaria encantat. Sap que a París l'exigència física serà menor i que no haurà de treballar tant com ara, però també està molt content amb el possible sou. Sí, perquè l'exentrenador culer el vol a tot preu i està disposat a posar-li a sobre de la taula 20 milions d'euros per temporada.

João Félix, un problema per a l'Atlètic de Madrid

És clar que João Félix s'ha convertit en un maldecap per a Simeone. No compta amb ell, però tampoc no pot permetre que el seu valor baixi molt, ja que recordem que va costar més de 120 K i ara cal recuperar part d'aquesta inversió. L'Atleti demana 100 K pel traspàs i el PSG els té, a més dels 20 M que ofereix al jugador per cada any que jugui a París.

Joao Félix mirant cap a l'escut del PSG i un dibuix que representa 20 milions d'euros
João Félix tindria un sou de crac mundial al PSG de Luis Enrique. | Europa Press

Evidentment, ningú al club matalasser no dubta de la qualitat de João Félix, però consideren que ja li han donat moltes oportunitats i no les ha aprofitat en absolut. A més, el mateix jugador no sembla disposat a tornar-ho a intentar i ja va declarar que volia seguir al Chelsea, però Pochettino va frenar les seves intencions. Per si no n'hi hagués prou, a tot això s'hi suma el recent canvi de dorsal de l'exblaugrana a l'Atlètic, que s'ha apropiat del '7' de João Félix.

Sens dubte, João Félix es queda sense solucions i tot apunta que l'exentrenador del FC Barcelona pot ser el seu salvador. El PSG es prepara per a la sortida de Kylian Mbappé i, si es du a terme, João Félix en seria l'objectiu número u. A París trobaria un ecosistema més a mida i amb un tècnic exigent com Luis Enrique, capaç de ressuscitar un mort.