Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El preciós detall de Ter Stegen amb una aficionada

El porter del Barça ha sorprès amb un missatge a Twitter

M

Ter Stegen | Cedida

 

arc André Ter Stegen és un dels millors porters del món. Tot i ser molt jove, s'ha consolidat a la porteria del Barça i el seu caràcter fred i tranquil sota pals el trasllada també fora dels terrenys de joc. Mai és notícia, no se'l veu de festa ni en ambients luxosos i això provoca que mai acapari notícies més enllà de les seves espectaculars intervencions.

Ara bé, molts mitjans s'han fet ressò en les darreres hores del gest que va tenir el porter alemany del Barça amb una aficionada en el desplaçament dels catalans a Valladolid el passat 25 d'agost, on van guanyar amb un solitari gol de Dembelé

 

El gest de Ter Stegen amb una aficionada

Ana Rodríguez és una dels milers de fans que té Ter Stegen arreu del món. Ella, de Valladolid, va voler demostrar que era una veritable seguidora amb una pancarta en alemany, on s'hi podia llegir: «Ets el meu heroi, dona'm els teus guants». La pancarta la va desplegar a l'hotel a l'arribada del Barça, però el partit encara no s'havia jugat. Ana Rodríguez no va perdre l'esperança tot i no trobar-se amb Ter Stegen després i li va enviar una fotografia de la pancarta via twitter amb les paraules «Per si tornes per Valladolid..»

Poc s'esperava, però, que el porter respongués. Compta amb més d'un milió de seguidors, de manera que deu rebre centenars de missatges diaris. Tot i això, Ter Stegen es va fixar i ha decidit aquest cap de setmana respondre el missatge: «Us he vist a l'hotel i després del partit em vaig endur els guants a l'aeroport, però no hi éreu. Envia'm la teva direcció per missatge privat si us plau i us faré arribar els guants. Gràcies!».

 

  

El gest de Ter Stegen