Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Diversos jugadors del Barça intentarien convèncer Griezmann per WhatsApp

El futur del jugador és tota una incògnita i alguns dels pesos pesants del vestidor l'estarien intentant convèncer
Imatge d'Antoine Griezmann a l'Atlético de Madrid | Catalunya Diari

 

Antoine Griezmann podria ser la cirereta del pastís del proper projecte del Barça. El '7' de l'Atlètic de Madrid hauria aparaulat la seva arribada al Camp Nou a principis d'aquesta temporada, tot i que són moltes les veus que indiquen que ara el futbolista s'ho podria estar repensant

 

Els dubtes de Griezmann, així mateix, haurien arribat al vestidor blaugrana. Ha estat per això que, potser impulsats per la directiva del club, diversos jugadors del quadre culé han enviat WhatsApps a Griezmann amb una idea molt clara: «Vine al Barça!»

  

 

 

Dembélé, Umtiti i Digne, la clau del possible fitxatge 

Un dels lemes més coneguts de l'himne del Barça diu que «tots units fem força» i això és el què s'haurien pres al peu de la lletra els compatriotes de 'El Principito' al vestidor blaugrana. 

 

Per això, companys de selecció com Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti i Lucas Digne haurien intentat convèncer al jugador a través de reticents missatges de WhatsApp. Els missatges poden semblar una exageració, però el cert és que l'Atlètic prepara una gran oferta de renovació per al punta i això podria fer que aquest reculés amb el seu acord amb el Barça

 

Griezmann i Umtiti, celebrant un gol amb França | CatalunyaDiari.cat

 

 

Tal com ha revelat 'Sport' hi hauria altres jugadors que podrien haver parlat amb Antonie Griezmann, tot i que no els seus noms no han sortit a la llum. 
 

Menys de 50 dies per saber què farà Griezmann

«Abans de marxar al Mundial de Rússia diré què faré i marxaré sense aquesta preocupació». Aquesta va ser la taxativa declaració del davanter francès en ser preguntat pel seu futur fa un mes. 

 

La situació, però, és força enigmàtica. El mateix Griezmann semblava no estar còmode al club matalasser a principis de temporada, tot i que darrerament està donant ales a tots aquells que creuen que no marxarà del Wanda Metropolitano.