EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

El Barça cedeix els drets a Antena 3 i deixa sense Gamper a TV3

El club ha decidit no tancar l'acord amb la televisió pública catalana després de les últimes informacions d'aquesta sobre anomalies en el servei del Seient Lliure
TV3 no emetrà el Gamper. | Cedida

 

El Trofeu Joan Gamper del pròxim 7 d'agost que enfrontarà al Barça i el Chapecoense no es podrà veure per TV3. El club blaugrana ha decidit no tancar l'acord amb la televisió pública catalana després de les últimes informacions d'aquesta sobre anomalies en el servei del Seient Lliure i l'adjudicació d'entrades a diferents Touroperadors.

Tot i que els primers contactes entre el club i TV3 donaven a entendre que s'arribaria a un acord per oferir, com en els últims anys, el Gamper, la junta directiva ha decidit no traslladar en paper les bones intencions, segons recull El Nacional. El vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, ja va declarar-li la «guerra» a TV3 després de les informacions sobre el seient lliure. Cardoner va amenaçar d'emprendre accions legals contra la televisió i va acusar-la de «condicionar l'opinió» dels socis amb una «informació esbiaixada i sense contrastar». Així doncs, el Barça-Chapecoense s'emetrà en català a través de Barça TV, la televisió del club, i en castellà, pel grup Atresmedia.