rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Barça es converteix en el club esportiu més seguit a Instagram

Amb 50 milions de seguidors, l'equip continua el seu lideratge digital, després de superar també la barrera dels 100 milions a Facebook

 

El Barça torna a fer història, però aquesta vegada fora del camp. El club ha aconseguit aquest dilluns convertir-se en el primer equip en superar els 50 milions de seguidors a Instagram, sent l'entitat esportiva més seguida del món a la coneguda aplicació de fotografies. D'aquesta forma, el club blaugrana torna a refermar el seu lideratge digital, després de superar també la barrera dels 100 milions de seguidors a Facebook a l'abril. Des de l'obertura del seu perfil a Instagram l'any 2013, el Futbol Club Barcelona pot presumir de xifres històriques: gairebé deu milions de comentaris i 2,7 bilions de «m'agrada» entre totes les seves publicacions.

La comunitat culer és la més gran de la xarxa de seguidors esportius, per davant d'altres clubs com el Reial Madrid, amb 49,1 milions de seguidors, el Manchester United, amb 17,6, o lligues tan globals com l'NBA, amb 23 milions de seguidors, o la Premiere League, que en té 11,7. El Barça també encapçala la llista amb més seguidors a la resta de xarxes, amb un total de 42 milions de seguidors a Twitter, i uns tres milions de subscriptors a Youtube. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris