Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Barça ha de decidir quin serà el futur dels seus jugadors cedits

Sis futbolistes blaugranes estan jugant a altres equips de l'Estat espanyol i també a l'estranger
Munir en una imatge d'arxiu | cedida

 

El FC Barcelona hauria de realitzar aquest estiu unes difícils decisions sobre el futur del club i dels seus jugadors, principalment els que el Barça ha cedit a altres equips de l'Estat espanyol i internacionals. En total, el club blaugrana té sis jugadors cedits, els quals són: Munir El Haddadi al Valencia, Sergi Samper al Granada, Adrián Ortolá a l'Alavés, Cristian Tello a la Fiorentina, Thomas Vermaelen a la Roma i Douglas Pereira a l'Sporting. Segons informa 'Mundo Deportivo', els sis futbolistes haurien de reincorporar-se aquest estiu al club, però no està del tot clar que puguin aconseguir un lloc a la nova plantilla del Barça per la següent temporada.

El davanter hispano-marroquí Munir El Haddadi té un bon cartell tant a l'Estat espanyol com a l'estranger, o podria ser un dels futbolistes amb més possibilitats de seguir. El Valencia no realitzarà la recompra de Munir, per tant la decisió final sobre el futur del jugador la tindria el nou entrenador. Per la seva banda Sergi Samper que actualment juga al Granada, vol complir el seu somni de jugar al Barça. El club podria tornar-lo a cedir després de la situació per la qual està passant el Granada. Però Samper té clar que només marxaria del FC Barcelona a un club on li garantissin jugar molts més minuts que els que ha pogut fer aquesta temporada.

 

El club blaugrana s'estaria plantejant la possibilitat de recuperar a Adrián Ortolá a causa de la reestructuració en la política de porters del Barça. Actualment, el porter ha de parlar amb l'Alavés per saber si pot continuar un any més a Vitòria, i també vol conèixer les intencions del Barça de cara a la pròxima temporada. Ortolá podria ser titular del Barça B i nomenat tercer porter al primer equip si finalment Masip no segueix al club. El futbolista Thomas Vermaelen té contracte fins al 2019, està jugant a la Roma, i després de les lesions que ha patit, serà difícil de col·locar, tal com va passar la campanya anterior.

A Cristian Tello encara li queda un any més de contracte amb el Barça, i està cedit a la Fiorentina amb opció de compra per uns vuit milions d'euros. Encara que s'està pendent el vistiplau del nou tècnic de l'equip italià, el més probable és que finalment Tello passi a formar part definitivament de la Fiorentina, decisió que s'ha de prendre abans del 30 de maig. Per últim, a Douglas Pereira li queden dos anys al club blaugrana. Tot i que a l'Sporting, s'ha revalorat com a jugador, no podria ser suficient per formar part de la primera plantilla del FC Barcelona. El futbolista brasiler va ser cedit per seguir jugant a La Lliga per així obtenir la nacionalitat espanyola.

Comentaris