Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

El Barça no compta amb Cristian Tello tot i expirar la seva cessió a la Fiorentina

L'equip italià no té clar si executarà l'opció de compra sobre el jugador de Sabadell
Cristian Tello al Barça | Marca

 

Cristian Tello és un altre dels molts jugadors que el FC Barcelona té repartits per Europa en qualitat de cedits. En el seu cas, Tello juga a la Fiorentina, a la Serie A italiana, i l'opció de compra de l'equip sobre el jugador s'acaba el pròxim 31 de maig. Si la Fiorentina no executa aquesta opció, el jugador tornaria a Barcelona per a la pròxima temporada i el club es trobaria amb un excés de jugadors que no compten per al primer equip, o com a mínim no ha estat així des que Luis Enrique és a la banqueta. El seu comiat a finals de la present temporada podria suposar la tornada definitiva d'algun d'aquests jugadors, però el seu futur apunta força lluny del Camp Nou.

Com en el cas de Munir, a qui el València no vol per a la pròxima temporada, Tello no ha disposat de la confiança del tècnic i ha jugat menys minuts dels que ell voldria, però si l'equip el vol i paga els 6 milions d'euros necessaris per a realitzar l'operació, el jugador seguiria a l'equip italià. De moment, la Fiorentina no ha decidit què farà amb el jugador barcelonista, però haurà de prendre una decisió abans del 31 de maig. 

 

Segons explica el diari 'Marca', el Barça no contempla la tornada de Tello al primer equip, igual que en el cas de Munir, però l'arribada d'un nou entrenador per a la pròxima temporada podria canviar la situació. De moment, el Barça podria trobar-se amb un excés de jugadors per a la pròxima temporada i la directiva haurà de començar a pensar en solucions perquè no se li acumulin els problemes de fitxatges la pròxima temporada.

Comentaris