Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El futur del Verratti podria estar lluny del PSG

El seu agent, de moment, no tanca cap porta
El jugador podria acabar al Barça | Cedida

 

El final de temporada és a prop i no hi ha res clar pel que fa al futur de Verratti. Tal com explica el 'Mundo Deportivo', el seu agent Donato Di Campi ha assegurat que demanaran «una reunió amb el PSG per parlar del futur del Marco». El representant també ha afegit que «el club ha dit que Verratti no se'n va i ho hem de respectar, però després de la final de Copa haurem de posar en comú l'estat de la situació». El migcampista italià és un dels jugadors amb més pretendents del mercat, i equips com el FC Barcelona o la Juventus el voldrien a les seves files.

Marco Verratti seria una de les grans incorporacions del Barça per a la propera temporada. El seu agent ja va reunir-se amb dirigents blaugranes, per la qual cosa no seria estrany que les negociacions tirin endavant. Des del club veuen Verratti com el potencial líder del mig del camp de l'equip, després de la caiguda de protagonisme d'Iniesta. De moment, però, haurem d'esperar a veure com evolucionen les converses de l'italà amb el PSG. 

 

Un altre dels clubs interessats en el jugador és la Juventus, i sembla que l'interès podria ser mutu. Tant Marco Verratti com el seu agent, Donato Di Campi, van ser vistos a Mònaco durant el partit que enfrontava a l'equip de la ciutat i la Juve. Es podria tractar d'una visita purament turística, però a Torí també ho veuen com un possible apropament per part del migcampista. 

El rendiment del propi PSG pot ser decisiu per al futur de Verratti, ja que el jugador no estarà disposat a passar més anys en un equip sense clares aspiracions europees. El club, que ja està fora de la Champions, necessita guanyar la lliga per convèncer el jugador que el seu projecte és sòlid i que la seva presència al vestuari una temporada més pot ser vital per guanyar més títols.