rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El jugador espanyol Patric Gabarrón i el senegalès Keita Baldé es fotografien agafats de la mà a Instagram

En el món del futbol s'està vivint una gran polèmica per aquesta imatge perquè podria tractar-se de tota una declaració d'intencions

 

L'última foto publicada per Patric Gabarrón a les xarxes socials està portant cua al món del futbol. L'espanyol, jugador actual del Lazio, equip italià de la Sèrie A, ha compartit una instantània al costat del senegalès Keita Baldé, el seu company d'equip, fet que podria ser tota una declaració d'intencions. Els dos apareixen d'esquena, davant d'una piscina i agafats de la mà, un detall que ha estat determinant a l'hora d'incitar la polèmica. No és la primera vegada que els dos apareixen junts a les xarxes socials; ja ho han fet diverses vegades demostrant la bona relació que mantenen. Aquesta vegada, però, és molt diferent i molta gent creu que la imatge podria confirmar que tenen una relació sentimental i que l'espanyol hauria «sortit de l'armari» públicament.

 

No tothom opina el mateix. Hi ha qui assegura que els protagonistes de la instantània són molt bons amics, però res més. Justifiquen el gest de la imatge afirmant que es tracta simplement d'una broma per provocar la polèmica i fer que es parli d'ells, també per acabar amb el tema tabú de l'homosexualitat en el món del futbol. Uns altres, en canvi, entenen la publicació com una reivindicació contra el racisme, ja que els dos són d'ètnies diferents, però això no impedeix que s'estimin tant com demostren contínuament a les xarxes.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris