rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El vestuari del Barça, en contra de la nova samarreta

Alguns jugadors han fet mofa del nou disseny de la samarreta
La nova samarreta del Barça. | Cedida

 

Les reaccions no han trigat a arribar. Després de filtrar-se la que podria ser la nova samarreta del FC Barcelona per a la temporada 2017-2018, s'ha generat un bon enrenou. Fa dies que les xarxes socials bullen amb comentaris contra la samarreta: «Caldrà esperar a la segona equipació» o «És de les pitjors de la història». Uns altres han estat més directes: «Dic des de ja, que és horrible» o «No m'agrada gens». Cap comentari no ha estat positiu.

Segons ha pogut saber el ‘Diario Gol’, els seguidors no han estat els únics que s'han queixat, ja que al vestuari blaugrana tampoc no els ha agradat el model de la samarreta i diversos jugadors de la primera plantilla n'han fet bromes. Més enllà del disseny, la novetat més destacable és la incorporació d'un nou patrocinador principal que serà Rakuten.

 

L'encarregada de dissenyar la samarreta, com sol passar des de fa anys, és la marca Nike que aquest any ha fet una aposta innovadora i atrevida, després que la temporada anterior fes un disseny molt conservador. Aquest any el Barça porta una samarreta més fidel a l'habitual. En canvi, l'any passat, es va passar per primera vegada a les franges horitzontals. De cara al 2017-2018, la marca ha volgut destacar de nou i ha dissenyat una elàstica molt semblant al de la temporada 2011-2012 que va ser l'últim any de Pep Guardiola i el primer del Qatar Fundation com a patrocinador oficial del club.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris