Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Una empresa de Piqué i Puyol llança al mercat aigua de coco

La companyia es dedica a l'exportació i importació de coco verd fresc i els seus derivats
Gerard Piqué i Carles Puyol són la millor parella de centrals de la història del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

L'empresa catalana Coco Wilson 426, de la que són accionistes els blaugranes Gerard Piqué i Carles Puyol, ha llançat al mercat una aigua de coco verd ecològica. La companyia es dedica a l'exportació i importació de coco verd fresc i els seus derivats, i, amb aquest nou producte, preveu facturar un milió d'euros aquest any.

 

En un comunicat, l'empresa ha explicat que la beguda es llançarà embotellada en un format de 240 ml i que s'ha elaborat a partir de cocos verds de la regió tailandesa de Ratcchaburi. Coco Wilson, creada per Fran Gómez i Alfonso López-Rodó l'any 2014, preveu distribuir els seus productes en 5.900 punts de venda a tot Europa a finals d'aquest any.

Piqué, un home de negocis

Gerard Piqué viu paral·lelament entre el futbol i els negocis. Fa unes setmanes, el ‘3’ del Barça va ser notícia pel seu darrer negociles ulleres de sol ‘Kypers’. El central blaugrana va promocionat les ulleres a Instagram on, de fet, acumula gairebé mig milió de ‘likes’ i van ser molt els internautes que es van fer ressò de la visió empresarial del central barceloní.

 

Un acord per canviar el format de la Copa Davis

També en el món dels esports ha volgut fer importants negocis. El grup inversor Kosmos —entitat fundada i presidida per Gerard Piqué— invertirà 3.000 milions de dòlars per transformar la Copa Davis per BNP Paribas.

La idea del central del Barça passa perquè la competició tenística es disputa en una única seu, quelcom que no passava fins ara. Així mateix, un altre dels al·licients de la nova competició seran les 18 nacions que es jugaran ‘l’ensaladera’ —així es coneix popularment la Copa Davis— en aquesta seu.

 

Amb un format que recorda al Mundial de futbol o a les Eurocopes, la nova competició es posarà a la pràctica a partir del novembre de 2019. La Copa, així mateix, es disputarà durant set dies i tindrà un format de 'round-robin' seguit d'una fase eliminatòria de quarts de final.

Comentaris