Muntatge amb una imatge de Karim Benzema

L'engany dels premis 'The Best' surt a la llum: Karim Benzema mostra les dades

Karim Benzema mereixia el guardó i ho ha demostrat amb dades

Karim Benzema es va endur un desengany terrible en assabentar-se que no conqueriria el trofeu 'The Best' de la FIFA. Ni ell ni cap jugador del Reial Madrid va rebre cap dels guardons individuals, però el cas del francès és el que més crida l'atenció.

I és que Karim Benzema va completar una temporada excel·lent, però va tenir la mala sort de caure lesionat durant el Mundial de Qatar, cosa que no entela la seva magnífica actuació, però que ha servit com a excusa per no recompensar els seus mèrits.

Tot i això, el bo de Karim Benzema no s'ha quedat callat i, amb una simple fotografia, ha demostrat que es mereixia aquest reconeixement aportant unes xifres molt contundents.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Imatge de Karim Benzema assenyalant amb el dit
Karim Benzema assenyala amb el dit | EUROPAPRESS

 

Karim Benzema, el millor davanter del món, es queda sense res

L'any passat, Karim Benzema va ser una de les peces clau del Reial Madrid. Junts van conquerir la catorzena 'Lliga de Campions' de la UEFA i, a més, es van endur el títol de Lliga. Sens dubte, un doblet per emmarcar a qui no se li ha donat el valor que mereix a la gala 'The Best' de la FIFA.

El millor jugador del món surt de la gala i, per a sorpresa de molts, l'elegit no va ser Karim Benzema. El fet de perdre's la cita mundialista li ha costat massa, però a la vista dels altres premiats, ni tan sols participant s'hauria endut el premi.

Courtois, Ancelotti o Vinícius han estat els altres jugadors perjudicats en el que sembla un clar menyspreu al Reial Madrid. El club que capitaneja Karim Benzema va ser el millor del curs passat i va conquistar una 'Champions' èpica i una Lliga molt disputada, però sembla que no n'hi ha prou.

Messi es va endur el reconeixement al millor jugador, Dibu Martínez el de millor porter i Scaloni el de millor entrenador. Però, a més, Vini no va entrar ni a la llista dels 26 millors, així que Benzema ha decidit actuar mostrant-li el seu suport amb una fotografia en què apareixen tots dos sota el lema 'The Beasts'.

Imatge amb Karim Benzema en primer pla
Karim Benzema surt en defensa del seu amic | CANVA

 

Karim Benzema desmunta el circ de la FIFA i els premis 'The Best'

Karim Benzema, a més de la fotografia amb què es posiciona al costat del seu amic, també ha volgut mostrar els números que demostren l'engany dels premis 'The Best'.

És cert que el Mundial és un esdeveniment únic i que ha de tenir un pes més gran en l'elecció final. Tot i això, ningú entén que un mes bo de competició acabi pesant més que tota una temporada rendint a gran nivell.

Per això, davant de la injustícia comesa, Benzema ha publicat una imatge molt reveladora. S'hi mostren tots els èxits que ha aconseguit Karim a la campanya 2021/2022 i encara queda més clar l'error que s'ha comès a la gala 'The Best'.

Imatge de Karim Benzema
Karim Benzema presenta uns números impressionants | CANVA

 

Karim Benzema, més contundent que mai

A la imatge, podem veure tots els èxits de Karim Benzema, començant pels 63 gols i 21 assistències que va aconseguir, seguint per tots els títols que va guanyar amb el Reial Madrid i acabant amb els trofeus individuals. Una llarga llista de reconeixements que fan encara més difícil entendre la decisió que es va prendre.

I és que Karim Benzema se n'ha atipat. És un jugador que no sol estar ficat en escàndols ni en polèmiques, però el fet de no ser reconegut com el millor l'ha molestat força. Sap que ha fet mèrits més que suficients, però el menyspreu que ha patit el Reial Madrid l'ha afectat de ple.

Tot i això, gràcies a la seva valentia, ha quedat demostrat que els 'The Best' que organitza la FIFA són un paripé. Aquest any tocava que l'Argentina s'emportés l'èxit a causa de la victòria al Mundial i així ha estat, però això ha deixat en un segon pla el veritable millor del món: Karim Benzema .