Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ernesto Valverde, confirmat com a primer entrenador del Barça per la directiva

El club ha confirmat que dijous es farà la presentació oficial
Valverde serà el nou entrenador del Barça. | Cedida

 

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha anunciat avui dilluns, 29 de maig, en roda de premsa que Ernesto Valverde serà el nou entrenador del club, ara ja de manera oficial, durant les pròximes tres temporades. El president ha començat la seva compareixença dedicant unes paraules a Luis Enrique just abans d'anunciar de forma oficial el nom d'Ernesto Valverde. Aquest matí, la directiva s'ha reunit per acabar de tancar l'acord, que inclou Jon Aspiazo i José Antonio Pozanco com a ajudants del tècnic. La presentació del nou equip d'entrenadors serà el dijous i els responsables respondran les preguntes corresponents dels periodistes.

«Avui he parlat amb Valverde i està molt feliç perquè és un repte molt especial. Té capacitat, criteri, coneixement, experiència, és un amant del futbol base, un estil de treballar propi del nostre club, i té una gran capacitat de treball. És un apassionat de les noves tecnologies i la seva aplicació als partits». Amb aquestes paraules dona la benvinguda el president del FC Barcelona a Ernesto Valverde, que serà entrenador del club durant tres anys.

 

D'altra banda, Bartomeu també ha volgut fer referència durant la roda de premsa a l'Acció de Responsabilitat sobre Sandro Rosell i els seus problemes amb la justícia, afirmant que el club no es posicionarà sobre aquesta qüestió, i que «des que és president va deixar molt clar que mai anirien en contra dels exdirectius i les seves famílies». En aquest sentit, ha afegit que el nom del club s'està veient exposat a causa del procés judicial engegat contra Sandro Rosell, i que el Barça no és part del procés i que se sentiria «decebut» si es confirmessin alguns dels suposats que s'atribueixen a l'expresident. A més, ha destacat que el club va beneficiar-se dels contactes de Rosell per als fitxatges de jugadors com ara Ronaldinho, Márquez o Neymar, però que actuarà en conseqüència si realment es determina que Rosell va aprofitar-se del club per objectius personals.