Es filtren les imatges de la samarreta del Barça per la pròxima temporada

Les franges continuaran sent verticals, tot i que una mica més estretes i de diverses mesures
La nova samarreta del Barça | todosobrecamisetas.com

 

Aquest divendres, 21 d’abril, s’han filtrat les primeres imatges reals de la samarreta del FC Barcelona per la temporada 2017-2018 dissenyada per l’empresa esportiva Nike. A les imatges es pot veure un home amb barba, semblant a Messi, amb la nova samarreta. Aquest nou disseny és molt diferent de l’anterior i té diversos canvis.

L’encarregada de filtrar les imatges ha estat la pàgina web especialitzada en samarretes esportives Todo Sobre Camisetas. La web ha avançat les primeres fotografies amb la samarreta a mida real, així com parts dels detalls que presentarà aquest nou uniforme. Cal destacar que aquesta samarreta no s’utilitzarà fins a l’estiu del 2017.

 

Aquesta nova samarreta estreny les franges tradicionals que s’havien recuperat en el disseny de la temporada actual, tot i que continuaran sent verticals seguint la tradició. Com a novetats han utilitzat colors més foscos, tant el blau com el grana. Tant per les mànigues com pels laterals baixa una franja grana, i el coll mantindrà una part en color groc daurat amb la Senyera.

 

La nova samarreta del Barça | todosobrecamisetas.com
La nova samarreta del Barça | todosobrecamisetas.com

 

La nova samarreta del Barça. | todosobrecamisetas.com