rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'exparella de Samuel Eto'o el denuncia per no passar-li la pensió del seu fill

El futbolista s’enfronta a una demanda de 16.400 euros per no pagar la pensió alimentària
Samuel Eto'o amb el seu fill | Gtres

 

Samuel Eto'o està passant per moments familiars bastant complicats. Qui va ser davanter del Barça entre 2004 i 2009 es troba en plena batalla judicial amb la mare del seu segon fill, María Ángeles Pineda, després que aquesta l'hagi denunciat per no passar-li la pensió alimentaria del menor. Així, el futbolista podria arribar a enfrontar-se a pagar una multa de 16.400 euros.

 

Quan la parella es va separar l'any 2003 —el nen tenia poc més d'un any—, el Jutjat de Primera Instància de Palma de Mallorca va dictar una sentència favorable a María Ángeles, que es va quedar amb la custòdia del nen. Per la seva banda, Eto'o li havia de pagar una pensió alimentària de 3.000 euros fins que tingués el nen tingués 16 anys —actualment en té 15—. Posteriorment, aquesta pensió es va veure reduïda a 900 euros més les despeses d'escolarització i les despeses extraordinàries.

 

Fa quatre mesos que no paga

Malgrat seguir tenint les mateixes obligacions, el passat mes d'abril el futbolista va deixar de passar-li la pensió a María Ángeles, segons explica la revista 'Semana'. Així, l'exparella del futbolista ha decidit denunciar-lo perquè no té diners suficients per poder mantenir al seu fill. «He hagut de gastar tots els meus estalvis i si això segueix així ,hauré d'anar a viure amb els meus pares i canviar el meu fill d'escola», ha lamentat.

 

«Això d'estar mesos sense ingressar la pensió ho ha fet moltes vegades i sempre he hagut d'anar darrere d'ell. He arribat a haver d'enviar-li captures de pantalla del saldo del meu compte corrent perquè veiés que només tenia 20 euros», recorda.

 

Una mala relació amb el seu fill

La relació de Samuel Eto'o amb el petit, pel que sembla, tampoc és gaire bona: «El passat mes de maig es va enfadar amb ell per una ximpleria i li va dir que s'oblidés que tenia pare. L'ha bloquejat i l'ha deixat tirat a l'aeroport. Li va prohibir l'entrada a casa seva. A causa de tot això he decidit denunciar-lo. No vull que el meu fill visqui les mateixes humiliacions que he patit jo amb ell».

 

Eto'o, amb l'elàstica del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

 

«S'han vist com a molt dues vegades l'any. No el truca mai. El meu fill fa onze anys que juga a futbol i el seu pare només ha anat a veure'l una vegada, fa set anys. Es comunicaven per xarxes socials. No tenim el seu número de telèfon perquè no ens ho vol donar», insisteix.

 

De fet, María Ángeles ha reconegut que fins i tot «un cop va haver d'intervenir la policia per voler portar-se al nen a Camerun d'amagat quan el meu fill tenia poc més d'un any. Després va desaparèixer durant mesos quan va fitxar pel Barça. Tant li fa el sofriment que fa passar a les mares dels seus fills. Fingeix ser un bon pare», conclou.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris