Fabrizio Romano assenyala amb el dit a Arda Güler

Fabrizio Romano assegura que el fitxatge d'Arda Güler serà oficial en «24/48 hores»

Fabrizio Romano per fi es pronuncia sobre el fulletó de l'estiu

Fabrizio Romano havia estat en silenci fins ahir. Tanmateix, davant les evidències, no ha tingut més remei que aparèixer per Twitter i confirmar la gran bomba. Les últimes hores el futur d'Arda Güler sembla haver fet un gir radical i ara el Reial Madrid pot tancar el seu fitxatge avui mateix.

Fabrizio Romano sabia perfectament que FC Barcelona i Reial Madrid estaven competint per Arda Güler des de feia uns dies, però gairebé ningú no esperava aquest final. Semblava que el Barça tenia la paella pel mànec, amb la veu cantant en les negociacions i amb Arda Güler convençut, però la realitat és diferent. El Reial Madrid ha pres la davantera i, segons Fabrizio Romano, l'anunci oficial serà ben aviat.

Arda Güler amb un escut del FC Barcelona amb una creu vermella i un escut del Reial Madrid amb un 'tic' verd
Finalment, Arda Güler ha decidit no venir al Barça i se'n va amb Ancelotti. | Cedida

Fabrizio Romà es pronuncia sobre Arda Güler

Fabrizio Romano sempre té les millors exclusives del mercat de fitxatges i el Reial Madrid li està donant molta feina últimament. Des de fa uns mesos, l'operació Renove està en marxa i s'han produït sortides i extensions de contracte per igual, però també hi han arribat diversos fitxatges, com ara el de Bellingham. Uns episodis que Fabrizio Romano ha relatat dia rere dia i que ara inclouen el capítol final, el d'Arda Güler.

Això sí, Fabrizio Romano ha volgut esperar fins a l'últim moment per compartir la seva informació, potser perquè no ho tenia clar. De fet, el Barça semblava tenir tancat l'acord amb Arda Güler, però el periodista italià no n'estava totalment segur o sabia coses que la resta desconeixíem. D'aquesta manera, no ha estat fins fa unes quantes hores quan Fabrizio Romano ha confirmat que Arda Güler sortirà de Turquia, però Barcelona no seria la seva destinació, sinó que aterraria a Madrid.

La sorpresa ha estat majúscula, ja que Fabrizio Romano no només ha avançat el fitxatge d'Arda Güler pel Reial Madrid, sinó que n'ha donat alguns detalls més. Per començar, ha assegurat que el club blanc «ja està treballant en la paperassa formal i els documents per aconseguir que l'acord amb Arda Güler es tanqui avui, en 24/48h». A més a més, ha assegurat que «la proposta és de 20 milions d'euros més complements, 20 % de clàusula de venda, impostos i comissió».

Arda Güler deixa tirat el FC Barcelona pel Reial Madrid

Arda Güler ha enlluernat tothom amb la seva gran qualitat. Amb tot just 18 anys ha aconseguit mostrar un talent únic i una regularitat aclaparadora, dues qualitats que l'han posat al punt de mira dels equips més grans. En concret, el Barça i el Reial Madrid somiaven aconseguir els seus serveis, però el club blanc ha estat més espavilat.

Segons sembla i confirma Fabrizio Romano, Arda Güler s'ha decantat per la proposta del Reial Madrid i ha traït el club blaugrana. Fa uns dies molts mitjans van compartir la notícia que Deco i Laporta havien arribat a un acord amb el jugador turc, però la realitat és ben diferent. Finalment, Arda Güler ha elegit anar-se'n amb Ancelotti, que ja l'espera amb els braços oberts, conscient de quant pot aportar-hi.

Per començar, Arda Güler podria entrar com a mitjapunta al nou 4-4-2 que prepara Ancleotti. Tot i això, la competència al centre del camp és ferotge, i més amb la seva arribada, així que el més probable és que trobi acomodament a la banda dreta del Bernabéu. Allà, Brahim Díaz serà el seu rival, ja que Rodrygo farà de '9' aquesta temporada, per la qual cosa entre ell i el malagueny es repartiran els minuts que decideixi concedir-los Carlo Ancelotti.

En resum, Fabrizio Romà sap que la perla turca ha triat el Reial Madrid per davant del FC Barcelona i no se'n penedirà. Ara només falta la confirmació oficial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!