rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Federació Anglesa de Futbol sanciona Guardiola per lluir el llaç groc

El tècnic del Manchester City va reconèixer que lluiria el llaç fins que els presos sortissin de la presó
Guardiola, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

La Federació Anglesa de Futbol (FA) ha decidit sancionar Pep Guardiola, actual entrenador del Manchester City, per lluir el llaç groc. Segons la BBC, aquest ha estat sancionat per «portar un missatge polític, en concret un llaç groc».

 

L'exentrenador del Barça, en aquest context, ja havia manifestat en diverses ocasions que lluiria el llaç —símbol de suport als 'Jordis' i als polítics catalans tancats a Estremera—, empresonats des de fa més de quatre mesos a Soto del Real— fins que aquests poguessin sortir de la presó. 

 

 

Guardiola, obligat a respondre

Així ho ha avançat la BBC. Pep Guardiola té fins a les sis de la tarda del pròxim dilluns, 5 de març, per respondre a la sanció. D'altra banda, el mitjà citat revela que la Federació Anglesa de Futbol ja havia advertit Guardiola en altres ocasions i que la sanció arriba després que l'entrenador català no fes cas als consells de l'organització britànica.

 

L'entrenador català, de fet, ja s'havia pronunciat en altres ocasions sobre el fet de lluir el llaç groc en tots els partits de Premier League, copa i Champions League del Manchester City. Així mateix, va reconèixer que hi havia la possibilitat de rebre algun tipus de càstig per aquesta acció reivindicativa.  

 

«Si la UEFA, la FIFA o la Premier em volen sancionar per portar el llaç groc, endavant», va al·legar Guardiola mentre afegia: «Els Jordis són a presó i només demanaven votar. És quelcom que no hem d'oblidar».  

 

 

Porta el llaç per «dues persones que van defensar votar»

Al fil de la declaració, el de Santpedor va aclarir, sense embuts, que porta el llaç per «dues persones que van defensar votar».

 

Finalment, el tècnic va sentenciar: «Per estar a la presó cal fer quelcom greu». Una cosa que, segons l'exentrenador del Barça, no han fet ni 'Els Jordis' ni Joaquim Forn ni Junqueras, empresonats a la presó d'Estremera. 

Comentaris