Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Laporta

Laporta va per feina i ja té decidit quin jugador farà fora del Barça aquest estiu

Surten a la llum els detalls de la seva més que probable venda

Al Barça s'espera que aquest estiu sigui d'allò més 'mogudet' quant a fitxatges i vendes. A la zona d'atac és on hi ha més futbolistes amb el cartell de transferible, i Ferran Torres ja coneix els 3 motius que el col·loquen a la rampa de sortida.

El primer no és cap altre que portar Yannick Carrasco. El belga és un dels desitjos de Xavi per a la temporada que ve i intentarà que la seva incorporació sigui de forma gratuïta, gràcies a l'intercanvi amb el valencià. Les dues altres raons són les que han provocat l'anterior. L'estrepitosa baixada de nivell del culer i la necessitat de fer caixa durant el pròxim període de traspassos fan que Ferran Torres accepti la seva més que probable venda.

Ferran Torres durant un partit del FC Barcelona
Ferran Torres és una de les sortides més clares d'aquest estiu. | Europa Press

Yannick Carrasco vindrà si Ferran Torres se'n va

L'economia del Barça està en un dels seus pitjors moments des de ja fa uns quants anys. La mala gestió de l'antiga presidència ha fet que Laporta hagi de solucionar problemes que abans no existien.

El tema fitxatges s'està complicant cada vegada més i, si finalment es compleix la tan esperada tornada de Messi, la Lliga no donarà marge de fer noves incorporacions. És per això que Yannick Carrasco ha de venir gratis. Un intercanvi entre FC Barcelona i Atlètic de Madrid seria el millor per a tots dos, ja que probablement serà a cost 0, és a dir, jugador per jugador. El preu de mercat de tots dos és força similar i ni l'un ni l'altre tenen gaires diners.

Yannick Carrasco a la banqueta de l'Atlètic de Madrid
Yannick Carrasco podria arribar a Can Barça la pròxima temporada. | Europa Press

L'únic problema és Simeone

Simeone ha trobat la tecla perquè l'Atlètic torni a ser l'equip que era i ja es posiciona entre els tres primers de la Lliga, molt a prop del Reial Madrid. S'espera que l'any que ve aspirin a grans coses i el tècnic argentí vol comptar amb Yannick Carrasco.

El futbolista matalasser és un dels habituals a l'onze i és clar que l'entrenador de l'Atlètic de Madrid no vol acomiadar-se del jugador. El considera clau per al nou projecte a què està encaminat el club. Ara bé, això no significa que Yannick Carrasco s'hi quedarà. Al capdavall, la directiva pot prendre la decisió de donar sortida al futbolista sempre que considerin que l'intercanvi amb el culer Ferran Torres és beneficiós per als matalassers.