TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Florentino Pérez: «Fitxar Figo va ser com arrancar-li el cor al Barça»

El president del Reial Madrid ha parlat al canal 'FOX Sports'
L'exblaugrana Figo va ser el primer jugador dels anomenats «Galácticos» | Cedida

 

Avui en dia existeixen clàusules que impedeixen el traspàs de jugadors a l'etern rival. Fins i tot, fa poc coneixíem com el Barcelona intentava incorporar una clàusula anti Reial Madrid al fitxatge de Neymar Jr pel PSG. Potser el club blaugrana va voler incloure aquesta clàusula per no tornar a patir un «cas Figo» com el de l'any 2000. Precisament a aquest cas va fer referència Florentino Pérez durant una entrevista que va concedir a 'FOX Sports'. «Ningú havia pagat 60 milions d'euros l'any 2000. El vaig convèncer però no era fàcil, era el capità del Barcelona», assegurava Pérez al canal americà segons 'La Vanguardia', i detallava que «com deia Valdano: 'era com arrencar-li el cor als nostres paisans'». 

Tot i la gran quantitat que va dipositar el club blanc a les arques del FC Barcelona, no van ser només els diners els que van convèncer a Luis Figo. Segons el president del Reial Madrid, ell mateix li va dir al lusità que volien construir un projecte futbolístic que orbités al seu voltant: «I així després van arribar Zidane, Ronaldo, Beckham... i es va crear el fenomen de 'Los Galácticos'». 

 

Tot i això, el president de l'entitat blanca assegura que el model dels anomenats 'Galàcticos' no s'atura i, tot i que ara no disposen d'un nom tan singular, els jugadors que han arribat a les disciplines del club de Chamartín «fan créixer el club esportivament i econòmicament». Florentino també va aprofitar l'entrevista per agrair l'aportació d'Alfredo Di Stéfano i Santiago Bernabéu per la seva aportació al club madrileny: «Jo no tinc mèrit, tot ho vaig heretar, gràcies al binomi Di Stéfano-Bernabéu que es van encarregar d'expandir el nom del Reial Madrid pel món».

Comentaris