Imatge d'un collage de Xavi Hernández i els jugadors del Barça

La foto de la victòria que preocupa molt Xavi: el detall que confirma el pitjor

Després de la victòria, un dels titulars va presentar molèsties i s'ha sotmès a proves aquest matí

Des del xiulet final de De Burgos Bengoetxea, el Camp Nou va esclatar d'alegria i va començar la festa blaugrana. La comunió entre els jugadors i l'afició és total i el bon ambient es va veure reflectit al vestidor. Tot i això, la fotografia de l'afició blaugrana va deixar un detall que ha espantat els aficionats culers, ja que una de les seves estrelles va acabar el partit tocada.

Ronald Araújo va acabar el partit amb molèsties i vam veure que tenia una bossa de gel a la cuixa esquerra per calmar un possible dolor. El defensa va tornar a encarregar-se de marcar individualment Vinícius i l'únic error que va poder tenir en el partit va ser el gol en pròpia porta.

Jugadors del FC Barcelona al vestidor
Aquesta és la imatge de la victòria que preocupa l'afició culer. | TWITTER/ @RONALDARAUJO_4

Ronald Araújo va acabar el partit amb molèsties a l'adductor

Ronald Araújo va tornar a fer un gran partit, però sembla que la quantitat de minuts li està passant factura. Les últimes informacions apunten que la zona que té afectada el blaugrana són els adductors, per la qual cosa avui mateix se sotmetria a proves mèdiques per descartar una possible lesió.

El defensa culer està convocat amb la Selecció del seu país. Ara bé, si el comunicat mèdic dictamina que necessita descans, no hi acudirà. Des del Barça encara no han confirmat res, però AS ja ha avançat que una possible sobrecàrrega podria deixar-lo sense jugar durant dues o tres setmanes.

Ronald Araújo celebro la victòria amb una bossa de gel a la cuixa esquerra

Els metges del club blaugrana li van posar una bossa de gel a la cuixa esquerra de Ronald Araújo en el mateix moment que aquest els va comunicar la seva molèstia. Amb això s'intentava que baixés la inflamació de l'adductor, però per recuperar el central en plenes condicions caldria que parés durant un parell de setmanes.

Vinícius va tornar a tenir un partit molt difícil pel marcatge individual de Ronald Araújo. L'extrem blanc és un dels millors jugadors de la lliga: crea perill constant i és la principal amenaça de l'atac del Reial Madrid. Quan hi ha un Clàssic, sap que les coses canvien, el marcatge del defensa culer li fa la vida impossible i es veu anul·lat per una defensa contundent que no li dona ni un sol respir.

Vinícius va tornar a estar desaparegut

Tot i això, Vinícius va aconseguir donar la centrada que Araújo va acabar enviant al fons de la porteria. El madridista està sent més notícia aquesta temporada, més aviat per allò que passa fora del terreny de joc que no pas per les seves accions dins d'aquest. Sense cap dubte, és el jugador més odiat i criticat a tots els camps de la lliga per alguns gestos cap a les aficions rivals.

Ronald Araújo i vinícius durant un Clàssic
Ronald Araújo va acabar el partit amb molèsties. | Europa Press

Després del gol del Madrid, va demostrar ser molt bon company i va consolar el defensa després del seu gol en pròpia. Així es confirmava el respecte i l'afecte que s'hi tenien tots dos jugadors fa unes setmanes.

Ronald Araújo aconsegueix una nova victòria sobre Vinícius

Ronald Araújo i Vinícius tornaran a veure's les cares a la tornada de la Copa del Rei encara que es confirmi la lesió del defensa. Des dels seus primers enfrontaments, la mesura dels entrenadors culers ha estat desplaçar el central al lateral dret, fet que va suposar un gran encert en provocar que el brasiler desaparegui durant diversos trams del partit.

La Selecció Uruguaiana està pendent del resultat de les proves del blaugrana, cosa que suposaria no comptar amb Ronald Araújo als partits contra el Japó i Corea del Sud. El Barça prefereix que recuperi bé els seus adductors i estigui disponible al partit crucial de la tornada de Copa del Rei contra el Reial Madrid. Espera poder tornar a celebrar amb l'afició culer una nova victòria al Clàssic.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!