Muntatge de jugadors del Barça amb Bárbara Rey i Joan Carles I

El futbolista del Barça que va ser amant de Bárbara Rey al mateix moment que l'emèrit

El rei Joan Carles no era l'únic

Pel FC Barcelona han passat molts jugadors que també han estat portada a la premsa del cor: Gerard Piqué, Carles Puyol, Víctor Valdés, entre d'altres. Tot i això, ara surt a la llum l'afer d'un altre crac blaugrana.

Es tracta de Carles Rexach, conegut per vestir la samarreta del Barça, però, sobretot, per portar al club el millor jugador de la història: Lionel Messi. Va ser el primer valedor de l'argentí i des de l'entitat li estan eternament agraïts.

Actualment, l'exculer és notícia per un tema amorós. Així mateix, no ha estat ell qui ha revelat les tòrrides trobades, sinó la seva amant d'aquell moment, Bárbara Rey. Sorprenentment, hi havia un altre home famós que compartia trobades amb la vedet, el rei emèrit, Joan Carles I.

Primer pla de Bárbara Rey somrient.
Bárbara Rey va tenir un afer amb Carles Rexach. | Europa Press

Carles Rexach i l'emèrit compartien amant

«Vinc a explicar, no a insinuar». Així començava l'entrevista de Bárbara Rey amb el català Risto Mejide, en la qual parlava sense embuts sobre les seves relacions amoroses d'aquella època.

Principalment, arribava per parlar sobre la seva relació amb Joan Carles I, però era inevitable esmentar un altre dels seus amants, Carles Rexach, que aleshores era jugador del FC Barcelona.

Carles Rexach
Carles Rexach, el gran descobridor de Messi | GTRES

«Ens vam conèixer l'any 77. Ell em va trucar i no m'ho creia. S'ho va treballar, hi va haver moltes trucades i jo tenia molts dubtes», va confessar sobre les seves primeres paraules amb el rei emèrit. Tot i això, ha admès que mantenien una relació oberta. «Ell era molt maco en aquell moment, però una no es pot enamorar d'una persona així, perquè només tindrà patiment. Vam estar junts uns quants anys, però jo també vaig tenir els meus amors».

Després de veure que el seu amor amb Joan Carles I era impossible, la vedet va fer el que qualsevol hagués fet en una relació oberta: tenir altres amants. Per tant, ha explicat que també va tenir «una relació amb Carles Rexach i una altra amb Paquirri».

Carles Rexach, el creador de Messi al Barça

L'exjugador del FC Barcelona sempre serà recordat al Camp Nou per ser el primer valedor del seu millor jugador, quan actuava com a secretari tècnic. Messi va arribar a Can Barça i Carles Rexach era qui tenia la difícil papereta, o potser no tant en aquest cas, de decidir si l'argentí tenia prou talent per quedar-s'hi.

«Va venir per a una prova de 15 dies amb el Barcelona i en van sobrar 14», va assegurar el català. El '10' no va necessitar més temps per demostrar que aleshores era un diamant en brut, i la resta és història.

Carles Rexach també va ser un dels artífexs del contracte signat en un tovalló perquè Lionel Messi no s'escapés. Ara, després de tots els èxits aconseguits, el Barça li ho deu tot a l'examant de Bárbara Rey.

L'argentí va tornar al bo de Rexach tota la confiança a força de màgia. La inversió, sens dubte, ha estat del tot beneficiosa per a l'entitat blaugrana, tenint a les seves files el que és per a la majoria el millor jugador de la història del futbol.

Carles Rexach pateix per Leo

El català no es mossega la llengua i parla contínuament sobre la situació de l'argentí. Li va doldre molt la seva marxa del Camp Nou i espera que el seu retorn tingui lloc tard o d'hora. És per això que assegura que Messi no és feliç a París i que ha de buscar una sortida com més aviat millor. «El PSG sembla un equip de mercenaris», va comentar el català ja fa un any. 

Potser, el temps acabarà donant-li la raó a Carles Rexach i Leo ha de trobar la felicitat que tant necessita fora de París. I qui sap si Barcelona seria la destinació ideal…

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!