Gabriele Gallani, el futbolista que ha mort

Gabriele, el futbolista de 24 anys que ha mort ofegat: «Inexplicable»

Estava gaudint d'uns dies de vacances i va passar el que ningú no esperava

El món del futbol torna a vestir-se de dol després de la pèrdua d'un altre dels seus integrants. En aquest cas, un jove de només 24 anys ha perdut la vida mentre estava gaudint de les seves vacances.

Parlem de Gabriele Gallani, el jugador de futbol italià que ha mort ofegat a un canal d'Amsterdam el darrer divendres 19 de maig. Després d'intentar ser reanimat, va morir a l'hospital. Gabriele era el capità de l'ASD Piccardo Traversetolo, club que milita actualment a la cinquena divisió italiana. Ha estat el mateix equip el que ha informat sobre la trista mort.

Gabriele Gallani perd la vida amb només 24 anys

«Un líder silenciós al camp. Exemple per als companys. Un noi de bon cor i respectuós. Et portarem per sempre als nostres cors. Adeu, Gabri». Aquestes van ser les emotives paraules de comiat de l'entitat esportiva per a aquell que va ser un dels seus jugadors.

Gabriele Gallani durant un partit de futbol
Gabriele Gallani era el capità del seu equip. | TWITTER:@PALERMOTODAY

Així mateix, Luca Prampolini, president de l'ASD Piccardo Traversetolo, va deixar unes declaracions al medi italià Parma Today per explicar que «la mort de Gabriele Gallani és inexplicable: no bevia, no fumava, era esportista i excel·lent nedador».

El jove difunt estava amb els seus amics gaudint d'unes vacances a Holanda i, malauradament, va caure a un canal del districte de Kloveniersburgwal. Tal com apunten els informes, les autoritats es van presentar tan aviat com van poder al lloc dels fets. Els bussejadors van aconseguir rescatar Gabriele, que estava en estat crític, i el van traslladar d'urgència a l'hospital. Finalment, els metges no van poder evitar la mort de l'italià hores després. Ara, la policia ha obert un operatiu de recerca per conèixer els detalls de la mort i, sobretot, la verdadera causa.

Des de Catalunya Diari volem traslladar els nostres condols a família, amics i éssers estimats de Gabriele Gallani. Descansi en pau.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!